EroL Emekli Yönetici brrrrrşşşş sakin ol Enes. Sen, bi rehabilite merkezine götürmek lazım. Baımlı olmuşsun resmen
kemal21 Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Iki grup vardı arkadaşın sorularını yaptım benimkiler zor diye ... Genişletmek için tıkla ... o da seninkileri yaptımı? yoksa sadece onun kağıdımı doluydu
TuRkiShCowboy' Alıntı: Iki grup vardı arkadaşın sorularını yaptım benimkiler zor diye ... Genişletmek için tıkla ... o da seninkileri yaptımı? yoksa sadece onun kağıdımı doluydu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ben yapamıyorum arkadaşıma yardım etmeyeyim mi, öyle mi arkadaşız biz Ben sadece formülü yazıp yerine koydum bıraktım, sonuçlar çok kusuratlı çıkıyordu hesap makinesini zor kullandım yasak diye olduğu kadar iste
Ben yapamıyorum arkadaşıma yardım etmeyeyim mi, öyle mi arkadaşız biz Ben sadece formülü yazıp yerine koydum bıraktım, sonuçlar çok kusuratlı çıkıyordu hesap makinesini zor kullandım yasak diye olduğu kadar iste
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Not en değersiz şeydir ... Genişletmek için tıkla ... çok önemlidir canım..şimdi anlamıyorsun ama sonra anlayacaksın..
TuRkiShCowboy' Alıntı: Not en değersiz şeydir ... Genişletmek için tıkla ... çok önemlidir canım..şimdi anlamıyorsun ama sonra anlayacaksın..
kemal21 Üye Nadir' Alıntı: çok önemlidir canım..şimdi anlamıyorsun ama sonra anlayacaksın.. Genişletmek için tıkla ... nadir abi haklı şu ortaöğretim başarı puanı var ayrıca bu cümleyi sadece öğretmenler kullanır sanırdım
Nadir' Alıntı: çok önemlidir canım..şimdi anlamıyorsun ama sonra anlayacaksın.. Genişletmek için tıkla ... nadir abi haklı şu ortaöğretim başarı puanı var ayrıca bu cümleyi sadece öğretmenler kullanır sanırdım
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Amanın Ali gelmiş..Ali hoş geldin..biraz önce de seni hatırlamıştım yaa..napıyor diyordum?