Gönüldaşların Mekanı..

Mehmet

Emekli Yönetici
Aleyküm Selam Anıl

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet özel uçakla yurt dışına çıktım daha dönmeyeceğim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yalanını yiyim senin..

Mehmet

Emekli Yönetici
Papua yeni gineyemi gittin

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nereye gittin?

Samsunspor

Emekli Yönetici

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Uganda cumhurbaşkanı babamın müşterisi çıktı, beni davet etmişti özel yolladığı taksi ile beni uganda ya götürdü... Biraz çay içtik, ot çekelim dedi olmaz dedim meğerse taşımak maksadı ile demiş ... Neyse zenci kızlarından hoşlanır mısın dedi olabilir dedim biraz para verdi git işini gör dedi parayı alıp züccaciye dükkanına gittim tabiki kızlarla yemeyecektim birkaç hediye alayım da akşama eve götürürüm diye... Elden düşme bir g3 aldım kampanya da varmış g3 alana el bombası hediye diye onu da aldım zenci selami verip çıktım... Sonra mahallenin zenci çocukları ile hey black boy, pis zenci diye dalga geçtim, gururlarını kırdım ve çok sinir oldular bana taş atmaya başladılar ... Benim de asabim bozuldu çıkardım çocuğun eline verdim (bombayı) çocuk da benim bacağımâ c4 kurdu Allah tan uganda cumhurbaşkanı bana pense vermişti hemen çingene pembesi olan renkteki kabloyu kestim ve kurtuldum bombadan ... Çok yorulmuştum ve uganda cumhurbaşkanının yanına gitmem gerekiyordu hemen yoldan bir deve çevirdim ve adresi gösterdim sağolsun beni bıraktı, ödül olarak da sakız verdim hayvana ... Artık eve gitmek istediğimi söyledim ve bu güzel gün için ona çok teşekkür ettim ... Hemen çiçek taksiden bir taksi çağırdı ve beni eve kadar götürmesini söyledi ... Dün geldim çok yorgunum yaa

Mehmet

Emekli Yönetici
10 numero olmuş

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Samsunspor

Emekli Yönetici
Enes bu tarz zırvaLarı eLemanın teki açıyordun gereksizLerde

bunu sen yazmış oLamazsın

Nadir

Emekli Yönetici