Gönüldaşların Mekanı..

Mehmet

Emekli Yönetici
Bişey olmadı Enesim ben aynı benim sadece imzamla avatarı değiştirdim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yeme bizi abi
Kim karıştı sana abi söyle bana

Mehmet

Emekli Yönetici
Kimse karışmadı Enesim...
Kadıköy yanıyor 10 itfaiye söndürmeye çalışıyor...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Karagümrük yanıyo polis beni arıyo
O yangın değil fenerlilerin içi yanıyor içi Neyse daha fazla dalga geçmeyelim Ben yatıyorum iyi geceler ...

Mehmet

Emekli Yönetici
İyi geceler Enesim yürektesin görüşürüz kardeşim...

Praetor

Emekli Yönetici
FEnerbahçe taraftar sitesi Antu.com dan bir alıntı..//Girş sayfası

Olacak iş değildi bu!..
Ben de şampiyon olduk sanmıştım. Resmen futbolcuları yanılttılar ve belki de gol getirebilecek "son" pozisyonu oynatmadılar.

Samsunspor

Emekli Yönetici
Olacak iş değildi bu!..
Ben de şampiyon olduk sanmıştım. Resmen futbolcuları yanılttılar ve belki de gol getirebilecek "son" pozisyonu oynatmadılar.

şok oldum o an . Tribünler birbirine sarılıyor , Volkan - Bilica al gülüm yapıyorlar . kenardan sesler geliyor yemeyin yemeyin şampiyonuz diye ... sahaya taraftarlar giriyor , Wederson omuzlarda gülücükler ile eğleniyor

Akıl alacak gibi değil .. Sevmem aslında futbol muhabbeti yapmayı her ne kadar gençliğimi ömrümü tribünlerde bitirmiş olsam da , lakin son günlerde moda olan paranoyalara bir paranoya da ben eklemek isterim nacizane ..

bunu yapan yönetimdir .. yapın anonsu yoksa burdan sağ çıkartmazlar bizi diyerek finishi kırdılar !

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Belki anonsçuya da yanlış bilgi gelmiştir..

Mehmet

Emekli Yönetici
Allahtan kimseye bişey olmadı o esnada

Praetor

Emekli Yönetici
Kesinlikle bir skandaldır bu ve büyük bir hak yemedir...

Yönetim her koşulda sağ çıkardı oradan. Polis ordusu var dışarda. Silahsız holiganlara İstanbul'un göbeğinde linç şansı verilmesi muhtemel dahi değil. Bir holigan bıçak çıkartsa adamların elinde tam otomatik silahlar var. Panzerler falan... Kaldı ki oradaki tüm önlemler EN KÖTÜSÜ düşünülerek alınmıştır. Savaş bile bastırılırdı yani.

Belki de oyuncuların motivasyonu düşmesin dediler diyeceğim ama "maçı bırakacaklarını" düşünmemek için ap/tal olmak lazım.

Belki anonsçuya da yanlış bilgi gelmiştir..
E herhalde be Anıl'ım... Anons yapan adam keyfine göre söylemiyor ya... Yemez yani... Yönetim linç edilmez belki ama onu ederler.
Acaba kim verdi emri...

Samsunspor

Emekli Yönetici
anonsçuya yanlış bilgi geldi varsayalım .. sahadaki futbolcuya haber - işaret kenar yönetimden gelir ..

Anonscu da ne ola ki ..

EroL

Emekli Yönetici
vaybeee olaya bak Fiyasko resmen ağzım açık okudum. Olayın sorumlusu ortaya çıkar çıkmasına hemde çok kolay çıkar ama eğer bunu yapan basına yansımazsa o zaman ben yapar düşünürüm

Selamıye aleyküm bu arada geceniz hayırola

Samsunspor

Emekli Yönetici
AleykümSelam Erolum

çok ilginç , ilk kez böyle bir duruma şahit oldum ..

EroL

Emekli Yönetici
valla abi ben futbolu sevmem fanatik değilimdir ama böyle bi saçmalığın takımı nasıl etkileyeceğini ve milyonlarca insanın hayalleriyle oynayacağını anlayabiliyorum. Ufak bişey değil bu anons olayı.
Kenarda onca teknik direktör var top toplayıcısı var cartı var curtu var, bu adamların elinde bi internete giren telefondamı yok?
diğer maçları izleyen bi elemandamı yok kenara haber verecek?
onca imkanları var klübün bi laptopla kenardan diğer maçların gidişatına bakamıyolarmı?
Yönetimin parmak izleri var sanki anonsta.

Praetor

Emekli Yönetici
Bir maçta hakem 2-3 hata yaptı diye Fenerbahçe'nin hakemi satın aldığını düşünenler, kupayı Trabzon alsın Şampiyon biz olalım diye Fenerbahçe'nin şike yaptığını iddia edenler bu anons hakkında ne düşünecek acaba?..
Ketidir keti... De mi?...

yine mi maç uğraşmayın işte bursa şampiyon

EroL

Emekli Yönetici
Tamamda niye bağrıyon ki Ata