Gönüldaşların Mekanı..

Mehmet

Emekli Yönetici
Senin canın sağolsun Davutcuğum teşekküre ne gerek var:

Samsunspor

Emekli Yönetici
Davut , patlamaya az kalmış sanki

Mehmet

Emekli Yönetici

--------------- Ekleme ---------------

Güven senin hiç cezan olmadımi

Mehmet

Emekli Yönetici
Cezası olmayan bilemez dimi Davutcuğum o duygu o his o muhteşemlik anlatılmaz yaşanır sana tavsiye Güven hemen ceza yap bence

'Davut

Üye
Mehmetce38™;1914784' Alıntı:
Cezası olmayan bilemez dimi Davutcuğum o duygu o his o muhteşemlik anlatılmaz yaşanır sana tavsiye Güven hemen ceza yap bence

Farklı olacan herkesden Bir Atakan abide var bu kadar puan bi bende

Samsunspor

Emekli Yönetici
AleykümSelam Aliciğim .. Hoş Geldin

'Davut

Üye
Hoşgeldin Ali abi

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yaw aslında benim de oldu cezam 1/1 yazıyordu ama sildirdim

Mehmet

Emekli Yönetici
Ve Aleyküm Selam Ali hoş geldin

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde vardı silindi ama yenileri eklendi belli bir süresi var galiba sonra siliniyor

DiaBLoS

Admin
Hoşbulduk abicim .. Nasıl gidiyor .

'Davut

Üye
10.07.2009 tarihinde tksharmely tarafından 5 ceza puanı aldım niye silimmedi ya...

Samsunspor

Emekli Yönetici
Benimde vardı silindi ama yenileri eklendi

yeni üyeydim nickim o zamanlar DarkTurk55 di .. indirip indirip emege saygı yazıodum .. bir gün siteye bir girdim leiche die biri ceza puanı aldınız diye bildirim göndermiş , ne yapılıyor acaba bununla filan oldum

cvp attım niye verdin dedim ,spam mesaj dedi , ben de sandım ki mesajlarımda spam ( trojen virüs vs. var ) yok dedim var dedi ,neyse aradan zaman geçti baktım hala duruyor .. yönetime msj attım . ama çok safım ya ,dedim ki benim msjlarımda spam var ne zaman geçer ve o 1/1 ne zaman silincek 2 hafta oldu duruyor dedim bir cvp geldi sanırım ya nega idi ya da a21a , senin dürüstlüğüne inanıyoruz yazıyordu ( salaklığına demek istiyorlardı aslında ) işte böyle Gönüldaşlar aslında ben de o yolun yolcusuydum yani ... Direkten döndüm beeaa

Mehmet

Emekli Yönetici
Ali bu ceza olayı nasıl oluyor ne zaman siliniyor

Samsunspor

Emekli Yönetici
galiba silinmiyor Mehmet