Anıl Umut Emekli Yönetici Günaydın Enes.Ama ben kaçar törene yetişeyim.yoksa yine savunma isterler yazılı olarak
Mehmet Emekli Yönetici Günaydın Enes Anıl nasılsınız Anıl k.bakma akşam şarj bitti şarj aletide komşudaydı
-YARINIYOK- Üye Mehmet' Alıntı: Günaydın Enes Anıl nasılsınız Anıl k.bakma akşam şarj bitti şarj aletide komşudaydı Genişletmek için tıkla ... abi sen herşeyini paylaşıyor musun şarz aletinin komşuda ne işi var
Mehmet' Alıntı: Günaydın Enes Anıl nasılsınız Anıl k.bakma akşam şarj bitti şarj aletide komşudaydı Genişletmek için tıkla ... abi sen herşeyini paylaşıyor musun şarz aletinin komşuda ne işi var
Samsunspor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: nber abicm qörüşmeyeli nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim Pınar , afiyetteyiz ne olsun 10 numarayız Sen Nasılsın -YARINIYOK-' Alıntı: sorma dayı ya hem işe hem eve yetiyorum Genişletmek için tıkla ... bahçe işleri Mehmet' den mi bulaştı yoksam
minoo' Alıntı: nber abicm qörüşmeyeli nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim Pınar , afiyetteyiz ne olsun 10 numarayız Sen Nasılsın -YARINIYOK-' Alıntı: sorma dayı ya hem işe hem eve yetiyorum Genişletmek için tıkla ... bahçe işleri Mehmet' den mi bulaştı yoksam
Samsunspor Emekli Yönetici evet dikkatimi çekti uğramadın mekana özleniyor Vallaha , dışarı çıkasım gelmiyor siteye giremeyeceğim diye Nadiş mahvediyon beni
evet dikkatimi çekti uğramadın mekana özleniyor Vallaha , dışarı çıkasım gelmiyor siteye giremeyeceğim diye Nadiş mahvediyon beni
Samsunspor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: abi sadece mekana deil sitede yoktm bi süre Genişletmek için tıkla ... heeee yoksa Mekana uğramadan olmaz
minoo' Alıntı: abi sadece mekana deil sitede yoktm bi süre Genişletmek için tıkla ... heeee yoksa Mekana uğramadan olmaz
-YARINIYOK- Üye pınarr yavrum kuzum lilili adanalı misali nasılsın canım güven dayı mısır ektik süt mısır yiyeceğiz