Samsunspor Emekli Yönetici Allah rahatlık versin Nadir , Sen de Allah a emanet ol iyi geceler Ben de çıkıyorum şırdancı iyi geceler
Allah rahatlık versin Nadir , Sen de Allah a emanet ol iyi geceler Ben de çıkıyorum şırdancı iyi geceler
DiaBLoS Admin Bende çıkıyorum valla ... Siz yarın görürsünüz . Şu kardeşim yüzünden birşey yapamadım İyi geceler diliyorum .
Bende çıkıyorum valla ... Siz yarın görürsünüz . Şu kardeşim yüzünden birşey yapamadım İyi geceler diliyorum .
huri$ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Abla profilin kapalı Genişletmek için tıkla ... açarim senin için profilim sana gurban
TuRkiShCowboy' Alıntı: Abla profilin kapalı Genişletmek için tıkla ... açarim senin için profilim sana gurban
huri$ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Slm verdin cevap yazamadım Genişletmek için tıkla ... ben cevabini gordum canim senin profile yazmi$sin ayrica belirtmi$sin olsun vermesende canin sagolsun canimm sorun olmaz benim için yabancimisin
TuRkiShCowboy' Alıntı: Slm verdin cevap yazamadım Genişletmek için tıkla ... ben cevabini gordum canim senin profile yazmi$sin ayrica belirtmi$sin olsun vermesende canin sagolsun canimm sorun olmaz benim için yabancimisin
huri$ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Yani veremedim ki hem profili kapat hem de cevap bekle oluyor mu Abla Genişletmek için tıkla ... profilim açik enes dok içini oraya
TuRkiShCowboy' Alıntı: Yani veremedim ki hem profili kapat hem de cevap bekle oluyor mu Abla Genişletmek için tıkla ... profilim açik enes dok içini oraya