gönlüm de n95 var ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
gönlüm de n95 var ama...
selam arkadaşlar ben virelessli ve gps li bir telefon almayı düşünüyorum elimde çok seçenek var. yani ben n79 ve n958gb arasında kaldım. araştırdım n79 daha iyi diyorlar hem gps hem vireless yönünden ama n95 te de şekil var sizce ne yapayım n81 n85 n93 bunlarada baktım bunlarda iyi ne yapayım hangisini alayım

oguziverson

oguziverson

Üye
bnce n95 çok büyük bir tel senin tercihin ama bn olsam n85 alırdım...n95 le aynı özellikler ztn sadece tipi farklı daha estetik daha normal boyutlarda

sedat8

sedat8

Üye
arkadsım n97 al bence cunku dokunmatık ve klavyesi var n95 alma!!!!!!

Symbiont

Üye
Arkadaşım Para Ve Kullanışlık Açısından N95 Güzel Hemde Teknosa Burada 800 tl Gibi Bir Fiyata Satıyor Stokları Bitiriyorlar Ayrıca N85 de Güzel Ama Gps Açısından iyi Diyemem

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N95 al bence

mavzer6666

Üye
n79 şaşma sakın

erosto

Üye
arkadaslar alakası yok ama konuyla ben n95 aldım ama ekolayzer bas olsun istiorum sizce nasıl ayarlamalıyım

--------------- Ekleme ---------------

bide nasıl konu açılıyor
bi çözemedim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
N85 al hiç özelligini anlatmıcam forumda çok konu var
buraya bak
her şekilde N85

trust-cloud

trust-cloud

Üye
herkes bişe dio dunya n95 dio bence n95 85 de her program olmuyo o farklı ben onu da kullandım aynı ozelllıkler olsa n95 neden daha çok sattı ve neden daha pahalı para senın karar senın

hero_7106

Üye
n97 parasına göre özellikler tutmuyor 1600 tl şuan kvk lı olanı ama sana seçenek deil kesin tercih etmen için söylüyorum n82 bakın görün çoooook güzel hatta N serisinin en sağlam telefonudur

asedme

asedme

Üye
n79

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt