Goldmaster Navigasyon Sistemi NAV-501 NASIL

Sponsorlu Bağlantılar

csleee

Üye
    Konu Sahibi
Goldmaster Navigasyon Sistemi NAV-501 NASIL


























Harita Icerigi






























Goldmaster Navigasyon sistemlerinde her zaman en guncel haritalar kullanilmaktadir. 81 il tam detayli Turkiye Haritasi.415.000 üzerinde kayıtlı önemli nokta ( Okul, eczane, otel, hastane vs)
Toplam 427bin km uzerinde otoyollar, şehirler arası yollar, önemli yollar, şehir içi ana-caddeler, ilçeler arası önemli yollar, ilçeler içinde ana-caddeler, mahalleleri birbirine bağlayan yollar, konut kapısının önüne kadar gelen yollar ve araçların girilemez yollar sınıflarında yol bilgisi. Tum Turkiye icin posta kodu ile adres bulma.
Yurtdisina cikmaniz durumunda kolaylikla gittiginiz ulkelerin haritalarini web uzerinden yukleme imkani( ) .
Neden GoldMaster Navigasyon Sistemleri? Yollar her yıl büyük ölçüde değiştiği için, en güncel haritalara sahip olmak çok önemli. En doğru ve en güvenilir haritayı edinmenin sizin için son derece kolay ve ekonomik olması gerektiğine de inanıyoruz.
Simulasyonla Ön Bilgilendirme GoldMaster Navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simulasyonunu izleyebilirsiniz.
Sürekli ve Gerçek Zamanlı Bilgilendirme Gideceğiniz noktaya ilerlerken kalan mesafeyi, aracınızın hızını ve hangi yönde ilerlediğinizle ilgili tüm bilgileri gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz. Yollar her yıl büyük ölçüde değiştiği için, en güncel haritalara sahip olmak çok önemli. En doğru ve en güvenilir haritayı edinmenin sizin için son derece kolay ve ekonomik olması gerektiğine de inanıyoruz.
Kayıtlı Yüzbinlerce Nokta Navigasyon cihazlarımız sadece sizi hedefinize yönlendirmekle kalmaz. Aynı zamanda yolda ihtiyaç duyabileceğiniz eczane, hastane, alışveriş merkezi, benzin istasyonu, ATM, restoran vb. 415.000 önemli noktanın da yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar.
Yeni Ülke Haritalarını Ekleme OlanağıTürkiye dışındaki ülkelere seyahat edecek kullanıcılarımız, istenilen ülke ya da bölgenin haritasını yükleme avantajına da sahiptir.
Sık Kullanılan Adreslere Kolay ErişimGeçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar cihazınızın hafızasına kaydedilir ve aynı destinasyona tekrar erişimde hız ve kolaylık sağlar. Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz noktaları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz.
Nasıl Gitmek İsterseniz, Tercihinize Uyarİster yavaş ister hızlı, ister yaya, ister motorsikletle... Hangi hızda ilerlerseniz, sizi o hıza uygun yönlendirir. Ayrıca otoban, feribot, ücretli yol tercihlerinize ve gece-gündüz seçeneklerine göre en hızlı ve en kısa yolu size bulur.
Farklı Dillerde Sesli Yönlendirme İstedğiniz dilde yönlendirmeleri dinleyebilir kullanıcı arayüz dilini değiştirebilirsiniz.




Genel Özellikler
  • Türkçe seslendirmeli ve görüntülü yol tarifi
  • Video izleme, Müzik Dinleme, Resim Görüntüleme, E-Book Okuma
  • 81 İl Tam detaylı Türkiye Haritası
  • Toplam 427bin km üzerinde yol bilgisi
  • 415bin üzerinde kayıtlı önemli nokta (Hastane,eczane,Okul, AVM,Otel, Benzin İstasyonu)
  • Tüm Türkiye Posta Kodu ile adres sorgulama
  • Gideceğiniz Ülkelerin Haritasını internet (naviextras.com) üzerinden kolaylıkla yükleme
  • 2B/3B harita görüntüleme
  • Farklı dillerde sesli yönlendirme
  • Gidilecek noktaya olan, uzaklık, araç hızı, tahmini varış süresi, ve koordinat bilgilerini veren yol bilgisayarı
  • En kısa, en hızlı, kolay, ekonomik, ücretli/ücretsiz yol , yaya/araç detayında güzergah seçimi
  • Rotadan çıkıldığında hızlı bir şekilde rota hesaplama
  • Portatif tutucu sayesinde araç içine kolay kurulum
  • Bluetooth fonksiyonu sayesinde, Handsfree kullanım
  • FM Transmitter fonksiyonu


Ekran Boyutu5.0" TFT Dokunmatik
İşlemciATLAS IV 500Mhz
GPS Alıcı64 Kanal Yüksek Hassasiyetli
Dahili Bellek128 MB
Dahili Hafıza2 GB
Kart YuvasıMicro SD , max 8GB
PilŞarj edilebilir Li-polimer batarya
Ses Çıkışı1W Hoparlör 8ohm
Boyutlar135 X 86 X 13.3 MM
İşletim SistemiWindows CE 6.0
ÇıkışlarKulaklık Çıkışı







Yolculuğunuza Eğlence Katmak İster misiniz?
  • Müzik çalar, video oynatıcı, handsfree telefon görüşmesi, dijital fotoğraf albümü ve navigasyon özellikleriyle tam bir multimedya ürünü olarak tüm seyahatlerinizi keyif ve eğlenceye dönüştürür
Aracınızda Yol Bilgisayarı Yok mu? Dert Etmeyin.
  • Cihazın Navigasyon menüsünden yol bilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını, maksimum hızını, gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız
Eller Serbest Kalsın.
  • Navigasyon cihazınızı araç kiti gibi kullanıp eller serbest-serbest telefon görşmesi yapabilmek için bluetooth özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bluetooth telefonunuzu, navigasyon cihazınızla eşleştirin ve seyehat esnasında yola odaklarınken eller-serbest bir şekilde konuşun. Telefon rehberinizi Navigasyon cihazınıza aktarıp kaydedebilir ve arama sırasında numaralarınıza kolayca erişebilirsiniz
Müzik Dinlemenin Farklı Bir Hali.
  • Navigasyon cihazınızdaki FM Transmitter özelliği sayesinde cihazınıza yüklediğiniz şarkıları aracınızın radyosundan dinleyebilirsiniz
Navigasyonunuz Daha Hızlı Olsun İstedik
  • Cihazınızın anlık hızlı işlem yapabilmesi için cihazlarımızda 64MB yerine 128 MB lık RAM tercih edilmiştir
Daha Çok Resim ve Daha Çok Müzik
  • Daha çok Video, Müzik ve Resim depolanabilmesi için yüksek kapasiteli dahili hafıza tercih edilmiştir














 


roethlisberger

roethlisberger

Üye
Aynı İGO ya benziyo sanki...
Paylaşım İçin Sağol...:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: karakova

csleee

Üye
    Konu Sahibi
Nedemk :d
 
Baskentliia

Baskentliia

Üye
:tşk:
 


Üst Alt