İstek Gold'dan telefon alan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
Gold'dan telefon alan varmı ?
Arkadaşlar bugün sony xperia sp telefonunu sipariş verdik kredi kartı ile. şuan Ödemenizin Onayı Bekleniyor. yazıyor ? tahminen ne zaman gelir, alan varmı onceden

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Sitesinden hiç alışveriş yapmadım ama mağazasını biliyorum. Teknosa, Bimeks gibi bir şirket Gold. Ürün gelirken sorun yaşamazsınız. Tahminen de bir hafta içinde gelir. Ama sipariş detaylarında yazması gerekir ne zaman geleceği. Bir kontrol edin.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Lumia 920 almıştım.1 haftadan fazla sürmüştü gelmesi

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Golddaki telefonlar paralel İthalat diye duymuştum hatta galaxy ace de bile yaşadım

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ben zamaninda ace 2 mi golddan almistm hcbir srun yasamadim cgu elektronik urunumu ordan aldim

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
caps6

caps6

Üye
garantisi hangi firmaya bağlı öğren ilerde sorun çıkarsa nereye yollacağını bil birde gold internet satışlarında işlemler yavaş ilerliyor herhangi bir sorun olursa burada paylaşırsan goldden sp alacaklar var forumda

sat5

sat5

Üye
Arkadaşım bu güne kadar Goldun internet sitesinden telefon,tablet vs çok ürün aldım. Uzak bir ilde Diyarbakırda olmama rağmen kargonun gelmesi asla bir hafta sürmedi. Tabi bu söylediklerim ürün stokta var ise. Eğer ürün stokta varsa ve bu gün sipariş verdiysen pazartesi elinde olur diye düşünüyorum tecrübelerimden dolayı. Ayrıca Servis konusuna gelirsek Gold özellikle cep telefonlarında paraler ithalat tercih eden bir firma ve o yüzden fiyatları bir miktar uygun.

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
şuan arkadaşlar şöyle yazıyor; ürün sevkiyat için hazırlanyor ?

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Tamam işte 2 bilemedin 3 güne kargoda

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
bugun aradım,siparişiniz tedarik edilmiştir dedi,faturası kesilip kargoya verilecektir dedi gün içerisinde

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

tatar1926

Üye
Ben golddan aldım kutu üzerinde lg türkiye garantilidir yazan hologram var

Takipçi Satın Al

Üst Alt