Öneri GOLD ÇOK GÜZEL İNDİRİM YAPMIŞ ! ! !

Konu Sahibi
GOLD ÇOK GÜZEL İNDİRİM YAPMIŞ ! ! !
Arkadaşlar buyrun bakın çok çok ucuz ben görünce şaşırdım

şimdi gördüm hep kırık dökük telefonlar

htc one max %50 indirimli neden yapmışlar bunu

Tepkiler: KinG CrazY
    Konu Sahibi
yenilenmiş cihaz yazıyor birde 1 yıllık garantisi var
ben bunlar gibi bir 5800 almıştım 300 tl ye telefon kendi kendine reset atıyordur ekranı durmadan gidiyordu en sonunda sattım benim aldığım telefon 6 ay garantiliydi 6. aydan sonra sorun çıkardı mesela verdiğim linkte bir ip5 var telefonun kenarlarının boyası falan gitmiş

hmm o zaman böyle alacak olsam aynı paraya temiz 2. eller var

Konu Sahibi
sence 4.s nasıl ben ciddi ciddi düşündüm ?

bunlar daha ucuz gibi bir de almadan önce görebiliyor muyuz yoksa sade kargo mu satıyolar bunları
4s iyi al istersen

Konu Sahibi

bunlar daha ucuz gibi bir de almadan önce görebiliyor muyuz yoksa sade kargo mu satıyolar bunları
4s iyi al istersen

teşekkür ederim hep 4s istiyodum ama pahalı diye alamıyodum tam bu hafta sonu telefon alıcağım zaman bunları gördüm ne şanslı adamım bence her mağazada vardır çünkü benim babam gidip incelemişti outlet ürünlerini

5 var bnm attığımda 1.000 liraya 200 tl daha ekle onu al bnce

Bu cihazlar neden bu kadar ucuz? Tam da bu haftasonu Nexus 5 alacaktım. Eğer bi sorunları yoksa bu linkini attığınız yerlerden alacağım.

fk555897

Üye
Neden bu kadar ucuzlar? İthalatçı garantili değil değil mi?

Bu cihazlar neden bu kadar ucuz? Tam da bu haftasonu Nexus 5 alacaktım. Eğer bi sorunları yoksa bu linkini attığınız yerlerden alacağım.
bunlar outlet adamlar alıp kullanmış beğenmemiş veya sorun çıkmış geri verilmiş ve tamir edilip satışa tekrar konulmuş ürünler googleye outlet ürünler yazarsan birsürü varhepsine de bunların bir sorunu çıkarsa diye garanti yaparlar

Tamamdır teşekkür ederim. Açıklama kısımlarına baktım hep kullanılmış, çizik, ezik ürünler... O fiyata temiz 2. el alınır daha iyi. Yani boş muhabbet

Konu Sahibi
4s e zor bütçem yetiyor hatta belki 4 alırım
Tamamdır teşekkür ederim. Açıklama kısımlarına baktım hep kullanılmış, çizik, ezik ürünler... O fiyata temiz 2. el alınır daha iyi. Yani boş muhabbet

ama iphone 5 çizik dökük ama iphone 4 de çizik falan yok

Aynen öyle sorunu olup iade edenler değiştirenlerin telefonu yada teşhir ürünleri. Alınmaz yani arkadaşlar. Kimse kimseye ucuza bişey vermez. Alsanızda uzun ömürlü olmaz. Sıfır alın kafanız rahat olsun ucuz diye almayın bunlarda az para değil.

xat60

Üye
böyle kusurlu telefonları hiç önermem zaten gold servisi bile beş para etmez bide böyle bi ürünü düşünemiyorum :P

ama iphone 5 çizik dökük ama iphone 4 de çizik falan yok

Kullanılmış ürün sonuçta. Bak ne yazmışlar altına:

Bu ürün Gold VİP Hizmet paketi kapsamında daha önce satılmış, müşteriden Paket kapsamında iade alınmıştır. Yetkili Teknik Servis tarafından ürün yenilenerek yeniden satışa sunulmuştur.

550 liraya da temiz bulunuyor sanırım iPhone 4.

Konu Sahibi
şimdi babama da gösterdim babamda telefon alacaktı dedi ki bu hafta sonu gidip bakarız sanırım almayacağım biraz inceledim hep kırık dökük telefonlar bütçem 800 tl civarında bu fiyata moto g var sıfır telefon almak istiyorum babamla beraber alacağız

Tepkiler: xat60

xat60

Üye
öylesi daha mantıklı

Konu Sahibi
ama bir iphone 4-5 sene güncel kalıp oyunlarda kasmıyor bu dikkate alınması gereken bir şey

Tepkiler: xat60