GOLD Battarya Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Cih@t

Üye
    Konu Sahibi
GOLD Battarya Hakkında
Selam arkadaslar, gold battarya kullanan veya hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.Almayı dusunuyorum tavsiye eder misiniz?

Örnek bir battarya resmi ( gittigidiyordan buldum ):

mami24

mami24

Üye
farklılıkları yoktur bence sadece belki 1 gün fazla tutuyor olabilir sarzı

eQooo

eQooo

Üye
eski tellerde zamanında iiydi.. ama şimkileri bilmiyorum nede olsa çin malı işte... pahali değilse denemekte fayda var

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
BP-6M Gold bataryalar işini görür seni birkaç sene götürür.

Ozan

Ozan

Admin
Dün Nokia 8800 e aldım bende GOLD batarya, hiçbir bilgim yoktu telefoncu ısrarla dandik bataryadan ziyade bunu önerdi fiyat 30 TL dedi 20 TL ye anlastık neyse ki, bakalım ilk şarjı oluyor performansı göreceğiz :) Orjinal kadar dayansın yeter fazlasında gözüm yok =)

eQooo

eQooo

Üye
Dün Nokia 8800 e aldım bende GOLD batarya, hiçbir bilgim yoktu telefoncu ısrarla dandik bataryadan ziyade bunu önerdi fiyat 30 TL dedi 20 TL ye anlastık neyse ki, bakalım ilk şarjı oluyor performansı göreceğiz :) Orjinal kadar dayansın yeter fazlasında gözüm yok =)

nasıl gittiğini eskisine nazaran burda paylaşırsan alıcaklara veya düşünenlere faydalı olursun dostum...:deal:

Cih@t

Üye
    Konu Sahibi

sonucu merala bekliyorum dostum.

Ozan

Ozan

Admin
İlk şarj 1 gün gitti .. 3 saat radyo falan açıktı

Net sonuç 1 hafta full şarj / deşarj işlemi sonrası belli olur tam olarak ..

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar hemen hemen orjinal batarya kadar gidiyor bilginize .
Şu an için daha fazla gitmedi aynı konusma süresine göre bakarsak ..

fishout

Üye
nokia 1680 telefonumu ilk aldığımda ilk seferde sadece 3 4 sat şarj ettm ondan sorada yoğun kullanımda en fazla 6 7 saat gidiyor. ilk seferde az şarj etmem buna sebep olmuş olabilirmi? şimdide nokia gold bl-5c aldım içindeki şarj bittikten sonra 12 saat şarja takcam umarım bayağı uzun gider...

kaya6031

kaya6031

Üye
gercektende işe yarıyor mu gold bataryalar ??

Takipçi Satın Al

Üst Alt