Gol olacağını hissettim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
    Konu Sahibi
Gol olacağını hissettim
Uzatma dakikalarında attığı golle Beşiktaş’ı G.Antep karşısında galibiyete taşıyan Egemen Korkmaz, “Serbest vuruş olunca ‘bu iş tamam’ dedim” diye konuştu.
TAKIM OLARAK İNANDIK
G.Antep karşısında uzatma dakikalarında attığı golle Beşiktaş’a üç puanı getiren isim olan Egemen Korkmaz, “Golü hissettim” dedi. Arkaarkaya iki defa geriye düşmelerinin kendilerini kamçıladığını ve takım olarak kenetlendiklerini söyleyen Egemen Korkmaz, “Tıpkı Dinamo Kiev ve Stoke City maçlarında oluşan hava vardı. Uzatma dakikalarında serbest vuruş kazanınca içimden ‘bu iş tamam’ dedim ve ceza sahasına koştum. Karambolde topu önümde bulunca var gücümle abandım. Böylesine önemli bir zafere imza attığımız için çok mutluyum” dedi. Başarılarının tesadüf olmadığını söyleyen Egemen, “Yoğun maç trafiğine rağmen takım olarak çok çalışıyoruz ve karşılığını alıyoruz” diye konuştu.
CARVALHAL MAÇI YAŞIYOR
F.Bahçe ile Kadıköy’de oynayacakları maçı da büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Egemen Korkmaz, “O maç belki de sezonun enkeyifli maçı olacak. Kendimizi derbiye özel olarak hazırlayacağız” dedi. Beşiktaş Genel Direktörü Tayfur Havutçu da, Egemen’in uzatmalarda attığı gol sonrasında saha içine girerek futbolcuların sevincine ortak olan Carlos Carvalhal’in çok içten davrandığını söyledi. Havutçu, “Carvalhal karşılaşmayı saniye saniye yaşıyor. Futbolcularıyla öyle bir bağ oluşturmuş ki takdir etmemek haksızlık olur” dedi. Beşiktaş’ın üç kulvarda da çok iyi mücadele ettiğini belirten Havutçu, “Ligde ilk hedefimizplay-off’lara kalmak. G.Antep maçı unutulmaz bir maç olarak tarihe geçecek” dedi.
Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
181
bilisimler


Üst Alt