Gökten 3 Elma Düşse, Bana Düşen Çürük Çıkar Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökten 3 Elma Düşse, Bana Düşen Çürük Çıkar Oyunu
Oyundan çok başımıza gelen komik talihsizlikleri, hayatın bize oynadığı oyunları anlatacaz burda arkadaşlar. İlk ben başlıyorum örnek olması vesilesiyle

Ne zaman uzun bir yolculuğa çıksam evde tuvalet ihtiyacımı gideririm. Ama her ne hikmetse otobüs koltuğuna oturunca tuvalete gidesim gelir :D terminallerde tuvalete para bırakmadan bitmez benim yolculuğum.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Durakta yarım saate yakın otobüs beklerim, ne zaman ki sigaramı yakıp kafamı yola doğru çevirirsem otobüsün geldiğini görürüm :D noter huzurunda ıspatladım bunu :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Durakta yarım saate yakın otobüs beklerim, ne zaman ki sigaramı yakıp kafamı yola doğru çevirirsem otobüsün geldiğini görürüm :D noter huzurunda ıspatladım bunu :D
Eskiden içerken de böyle olurdu hep:ehe

Perfect!

Üye
bana elma bile gelmez :d:

kol@j

kol@j

Üye
98 de izmirdeyken

vaktin hayli geç olduğu bir zamanda belediye otobüsüyle gidiyordum...

ineceğim durağa gelince kapının önüne geçtim .. kapının üstüne bir baktım "oda ne," duracak düğmesi yok sadece iki tane kilit kapağı var ...

kendimi bir an mağara adamı gibi hissettim "unga munga ne yapacağım şimdi"

şansımı denemek için kilit kapaklarına düğmeymiş gibi basmaya başladım...

beni görenler katıla katıla gülmeye başladılar...

bense "ankaradakilerinden farklı bu" diye utancımı bastırdım...

durağa geldik ben de dolmuş usulü "DURAKTA İNECEK VAR" diye seslendim..

şoför aynadan baktı ama tınlamadı... bir daha seslendim ama durağı geçtik...

15 yaşlarında bir çocuk tutamak direğindeki duracak düğmesine bastı... bir sonraki durakta indim...

Allah'tan fazla uzak değildi...

Revengeful

Emekli Yönetici
Abi seninki fenaymis ya :d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin kapı üstü düğmeler eskide kaldı :D hatırlıyorum onları kırmızı leş gibi düğmelerdi :ehe

Dafny

Dafny

Üye
coğrafya dersindeydik hoca sınav kağıtlarını okuyordu biri bana uçak attı ben de ona attım ama uçak falso aldı ve hocanın iki kaşının ortasına lakk diye yapıştı :kop2: hoca dik dik baktı böyle :angry: ''pardon hocam sedaya atıyordum'' savunmaya bak :d: sözlüyü düşünemiyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D

cptalperen

cptalperen

Üye
önceki senelerde merdivenlerden aşağı bakarken hoca ayağımı tutup kaldırmıştı ben lan bebe diye dönmüştüm ... :D

Mert

Mert

Üye
245 numaralı EGO bizim evin önünde yolcu alıyor ama indirmiyor. Ama arkadaşımı yalnız bırakmamak için o otobüse biniyor ve durağa gelince bilmiyordum diyip iniyordum:d:
Sonra yine aynı şoför denk gelmez mi?:ehe Eryamanı gezdim Batıkente geri döndüm:d:

cptalperen

cptalperen

Üye
245 numaralı EGO bizim evin önünde yolcu alıyor ama indirmiyor. Ama arkadaşımı yalnız bırakmamak için o otobüse biniyor ve durağa gelince bilmiyordum diyip iniyordum:d:
Sonra yine aynı şoför denk gelmez mi?:ehe Eryamanı gezdim Batıkente geri döndüm:d:

:kop2:

Mert

Mert

Üye
:d:

kol@j

kol@j

Üye

uyanık toslama

Mert

Mert

Üye

Fena tosladım:ehe

kol@j

kol@j

Üye
coğrafya dersindeydik hoca sınav kağıtlarını okuyordu biri bana uçak attı ben de ona attım ama uçak falso aldı ve hocanın iki kaşının ortasına lakk diye yapıştı :kop2: hoca dik dik baktı böyle :angry: ''pardon hocam sedaya atıyordum'' savunmaya bak :d: sözlüyü düşünemiyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D

o zaman ne yapman gerekir bilmem de... şimdi güldürüyor...

önceki senelerde merdivenlerden aşağı bakarken hoca ayağımı tutup kaldırmıştı ben lan bebe diye dönmüştüm ... :D

hoca da sana eşşek şakası yapmış... merdiven başında....

kol@j

kol@j

Üye
fotoğraf makinamı alınca yanıma manzara çıkmaz... çıksa da ya toplu taşım aracında olurum durduramam
bu gün yanıma almadım... saçımı başımı yoldum.... böyle mi denk gelir şimdi...

yarın sabahtan arayacağım bugün çekemediklerimi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt