Gökşen Cimbomlulara Müjdeyi Verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Gökşen Cimbomlulara Müjdeyi Verdi
<span style="color:#FF0000">Gökşen Cimbomlular&#39;a müjdeyi verdi&#33;</span>

Benfica&#39;da görev yapan Fransız Laurent Robert bugün İstanbul&#39;a geliyor. Monaco&#39;da forma giyen Yunanlı Zikos ile de iki gün içinde sözleşme yapılacak

Galatasaray, yabancı transferinde atağa kalkıp, Laurent Robert ve Yunanlı Vassilis Zikos ile imza aşamasına geldi. Benfica&#39;da oynayan Robert&#39;in bugün İstanbul&#39;a geleceği, transfer pazarlıkları son aşamaya gelen Monacolu Zikos&#39;un da yetişmesi halinde kendisine katılacağı bildirildi.

Robert, kesin anlaşma sağlanması halinde iki yıllık sözleşme imzalayacak. Bonservisi elinde bulunan Fransız oyuncunun, yıllık 1 milyon 300 bin Euro civarında bir ücret istediği belirtildi.

<span style="color:#FF0000">Fatih Gökşen doğruladı...</span>
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Fransa&#39;nın AS Monaco takımında forma giyen orta saha oyuncusu Zikos&#39;la görtüştükerini açıkladı.

Gökşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Andreas Zikos&#39;la görüştüklerini ancak henüz transferin kesinlik kazanmadığını kaydetti.

Ayrıca, bugün İstanbul&#39;a gelecek Fransız oyuncu Laurent Robert&#39;in eşini de beraberinde getirerek İstanbul&#39;u gezeceğini kaydeden Gökşen, bu oyuncunun transferinin de henüz bitmediğini ifade etti.

<span style="color:#FF0000">Ergün-Hakan tamam</span>
Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Ergün ile bir yıllık nikah tazelendi. Hakan Şükür ile de bugün mukavele yenilenmesi bekleniyor. Yönetim Orhan Ak, Volkan ve Sabri&#39;nin menajeriyle bir kez daha masaya oturup, anlaşma zemini arayacak.

32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu&#33;&#33;&#33; Galatasaraya ne kadar faydalı olur acaba?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Galatasaray için İstanbul&#8217;da
Portekiz&#8217;in Benfica Kulübü&#8217;nde sezonu tamamlayan Fransız futbolcu Laurent Robert, Galatasaray Kulübü ile görüşmek için İstanbul&#8217;a geldi.

İSTANBUL - Robert, eşi ve menajeri ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı&#8217;ndan Galatasaraylı yetkililerce basın mensuplarına gösterilmeden gizli bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri&#8217;ne götürüldü.

kaynak:ntv

jeacona

jeacona

Üye
beyler ben daha bu iki futbolcuyu yeni duydum biraz da olsa tanınmış bi futbolcu yokmuydu yaw

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Galatasaray için İstanbul&#8217;da
Portekiz&#8217;in Benfica Kulübü&#8217;nde sezonu tamamlayan Fransız futbolcu Laurent Robert, Galatasaray Kulübü ile görüşmek için İstanbul&#8217;a geldi.

İSTANBUL - Robert, eşi ve menajeri ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı&#8217;ndan Galatasaraylı yetkililerce basın mensuplarına gösterilmeden gizli bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri&#8217;ne götürüldü.

kaynak:ntv

Caine

Caine

Üye
portekizin en pahali futbolcusu

geçen yıl baya bir sakatlık gecirdi. heralde bu yuzden imzayi hemen attırmıyorlar...

yitik savaşçı

Üye
Adnan Polat&#39;&#305;n aç&#305;klamas&#305; var: "&#304;ki transfer yap&#305;lacak; ancak bu transferler y&#305;ld&#305;z isimler olmayacak."

Zaten y&#305;ld&#305;za para saç&#305;p, tak&#305;mdaki dengeleri bozamazlar... Ayr&#305;ca mali kriz devam ederken gerek de yok...

Not: Bu transfer gerçekle&#351;meyebilir. &#304;ki oyuncu hakk&#305;m&#305;z var; Heinz gitmeden ayn&#305; yere fazladan adam al&#305;nmaz.

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Bol yıldızlı takımlar gördüm bir kupası yok... Saygilar...
(((((((uA))))))))

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(..&#58;&#58;Riddick&#58;&#58;.. &#064; May 23 2006, 01&#58;41 AM) [post=340692]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bol yıldızlı takımlar gördüm bir kupası yok... Saygilar...
(((((((uA))))))))
[/b][/quote]

bunun üstünede artık yorum yapilamaz bence

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
burdan şu sonuç çıkıyor şayet şampiyonlar liginde üst tura ön elemeyi gecersek büyük büyük mucize olacaktır. edirneden ötesi öyle bu futbolcularla yürümez. futbol topunu koltuğunun altına kor postalarlar evinize.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
cok ii tanimiyorum
umarim yararli olur

yitik savaşçı

Üye
Ben Galatasaray&#39;dan bir Yıldıray bombası bekliyorum ama neyse...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Yıldıray mı bir volkan en az 10 yıldıray bir altan en az 5 yıldıray eder&#33; ve bir arda 10 yıldıray eder. yıldıray gibi topçular lig a da fazlasıyla var tabi bu benim kişisel görüşüm.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
yok daha neler

yitik savaşçı

Üye
Yıldıray, Galatasaray&#39;da Hagi ve Emre&#39;nin ayrılmasından sonra 10 numara mevkini doldurabilecek yegane &#39;tecrübeli&#39; Türk futbolcusudur.

Dört sene boyunca onca parayı acayip acayip isimlere dökenler bir Yıldıray için kesenin ağzını neden açmazlar?&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...