Gökhan Zan'ın imzasının perde arkası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan Zan'ın imzasının perde arkası
Gökhan Zan'ın imzasının perde arkası
Beşiktaş yönetimi ile Gökhan zan arasındaki gerginlik milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim'in araya girmesiyle son erdi



Cumartesi günü beşiktaş yönetimininin "Gökhan Zan'a yeni takımında başarılar dileriz" açıklamasının ardından Zan, "Ben Beşiktaşlılığımı gösterdim. Üzerime oyunlar oynanmasın" açıklaması yapmıştı.

Milli Takımlar teknik direktörü Terim bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'i arayarak, "Ben Gökhan'ın beşiktaş'ta kalmasını istiyorum. Bu oyuncum hem Beşiktaş'a hem de Milli Takım'a uzun yıllar hizmet verecek. beşiktaş'tan ayrıldığı taktirde kaybolup gidebilir. bu hem Gökhan için hem de beşiktaş için kötü olur" dedi.

Bu gelişme üzerine Demirören, Gökhan Zan'ı sabah saatlerinde Şişhane'deki ofisine çağırdı. Gökhan'ın görüşmede "Ben Beşiktaşlıyım. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" sözleri üzerine Başkan Yıldırım Demirören genç futbolcunun elini sıkarak, "Bu sezon senden çok şeyler bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Beşiktaş'la yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Milli futbolcu, "Yuvamda kaldığım için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş forması altında büyük başarılara imza atacağız" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt