Gökhan Ünal iddialı konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan Ünal iddialı konuştu!
Bordo-Mavili ekibin transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Gökhan Ünal iddialı açıklamalarda bulundu...
Trabzonspor'un forvet oyuncusu Gökhan Ünal, ''İnşallah bu sezon Ersun hocayla birlikte özlenen şampiyonluğa ulaşacağız'' dedi.

Ünal, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda, bordo-mavili takıma transfer olmasının kendisi için de sürpriz bir gelişme olduğunu, Trabzonspor'u sevdiği ve hedefleri örtüştüğü için geldiğini belirtti.

Şu ana kadar yaşadıklarının Trabzonspor'a gelme kararının doğru olduğunu kanıtladığını ifade eden Ünal, ''Oyuncular olarak elimizden geleni ortaya koyuyoruz. İnanıyorum ki Almanya kampının sonunda istediğimiz seviyeye geliriz. Çünkü maç oynamak çok önemli. Gerede'de kondisyon açığımızı kapattık'' diye konuştu.

Ünal, takıma çok iyi transferler yapıldığını, en çok ise Song'un gelmesine sevindiğini kaydederek, şöyle devam etti:

''Böyle bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. Kendisinden her yönde faydalanabiliriz. Bunun dışında Yattara gibi önemli bir oyuncuya sahibiz. Yeni transfer olarak ben, Selçuk, Giray, Egemen, Colman ve Cale var. Bunlar önemli transferler. İyi bir takım kuruldu. Bu takımın da hedefi doğal olarak şampiyonluk ve Türkiye Kupası'dır.''

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın iyi transferler yaptıklarına, bu sezon ligin daha güzel ve daha zevkli geçeceğine inandığını anlatan Ünal, ''Biz rakiplerimize göre bir adım öndeyiz. Çünkü daha genç ve daha çok isteyen bir ekip olduk. İnşallah bu sezon Ersun hocayla birlikte özlenen şampiyonluğa ulaşacağız'' dedi.

Ünal, hedefleri arasında Avrupa'da futbol oynamanın bulunduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Kulübümle 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşmem var. Önümüzdeki 2 yıl içinde şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nı havaya kaldırmak, Avrupa'da takımımla başarı elde etmek ve daha sonra da kaliteli bir ligin, kaliteli bir takımına transfer olmak istiyorum. Milli takımdan uzak kalmak açıkçası beni üzdü. Ama Fatih hocaya asla kırgın değilim. Kendisi iyi olduğum dönemde beni kadroya aldı. Geçtiğimiz sezon yaşadığım sakatlıklar nedeniyle kulübümde oynayamadım. Bu nedenle milli takıma çağrılmamamı doğal karşılıyorum. Gitsem bile oynayamazdım. Ortada şöyle bir gerçek var ki ben hazır olduktan sonra mutlaka formayı giyerim. Bu konuda Fatih hocayla da konuştum. Ne zaman kendimi hazır hissedersem, formumu yakalarsam milli takımın santrforu ben olduğumu biliyorum.''
 


schumici

schumici

Üye
şampiyonluğa oynuycaklarını sanıyorum ki inşallah öyle olur:) haberin için çok çok teşekkürler kardeşim:oke:
 
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
şampiyonluğa oynuycaklarını sanıyorum ki inşallah öyle olur:) haberin için çok çok teşekkürler kardeşim:oke:
rica ederim kardeşim yorumun için ben teşekkür ederim. Gökhan Ünal transferi yılın en iyi transferlerinden birisi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt