Gökhan Modası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan Modası

Attığı gollerle Beşiktaş'ı sırtlayan Gökhan Güleç, futbol stili ile İlhan Mansız'a benzetiliyor. Genç yıldıza övgü yağıyor.

Gökhan Mansız

Genç yıldız, "İlhan abi gibi sembol bir isme benzetilmek, benim için büyük gurur" diye konuştu.

Her geçen gün daha iyi olacak
Teknik direktör Jean Tigana'nın "Onu erken alabilseydik, durumumuz çok farklı olurdu" dediği Gökhan Güleç, takımda santrfor krizine resmen ilaç oldu. İlhan Mansız'ın ayrılmasının ardından uzun süre istediği gibi bir golcü bulamayan Beşiktaş'ın yeni santrforu Gökhan içini FOTOMAÇ'a döktü: "Her geçen gün kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Uzun yıllar bu formayı taşımak istiyorum. Her geçen gün takıma adapte olmaya başladım. Burada kendimi buldum diyebilirim."

Eksiğim var ama çok hırslıyım
Beşiktaş'a gelirken kendisine hedefler koyduğuğunu belirten Gökhan şöyle devam etti: "Öncelikli hedefim Beşiktaş'ın formasını sürekli giymek, ardından A Milli Takım'a yükselmek. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'da olmak istiyorum. Metin Tekin ve İlhan Mansız gibi oyunculara benzetilmek büyük bir gurur. Onlar Beşiktaş'ın başarılarıyla sembolü olmuş futbolcuları. Eksiğim çok ama yapılan bu iltifatlara layık olmaya çalışacağım."

DaRKoRaNGe

Üye
beşiktaş gökhan ı aldığında bayağ sevinmiştim,umarım başarıları sürer beşiktaş ve türk futbolu için.(((herzaman heryerde enbüyük KaRTaL )))

hidayet

hidayet

Üye
bu adam kartala ilaç gibi geldi son günlerdede iyi futboluyla dikkatleri üzerine çekmişti iyi oyuncu

S1FR3K1R1C1

Üye
Waybe..

Emeğine Sağlık..

kikaksk

kikaksk

Üye
bence eğer fazla ucmasın sadece futboluna baksın sonu ilhan mansız gibi olmasın...

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
bence cok dogru kartalı tsırtında götürüyo

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
türkiyenin bence en iyi yerli forvetlerinden birisi inşallah kendini bozmazsa milli takımada faydalı olacaktır..

kaan_saner

Üye
inşallah böyle devam eder ve şımarmaz
ayrıca ilhan mansızdan çok daha iyi olcak

gknky

gknky

Üye

gökhan geldi beşiktaş düzeldi bence.adaşım benim
ölümüne kartal !!!

G_Unit

G_Unit

Üye
şımarıp kendini bozmassa Türk futbolu we Beşiktaş için çok faydalı bi oyuncu olcak

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tigana iyi oyuncu kesfetti
gokhan'da cok ii degerlendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt