Gökhan Gönül yoksa gidiyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan Gönül yoksa gidiyor mu?
Hakkında transfer iddiaları yoğunlaşan Gökhan Gönül, A Milli Takım kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu...




F.Bahçe'de son yılların en verimli ve iştahlı oyuncusu Gökhan Gönül. Taraftarın taptığı isim şu sıralarda ise Avrupa'ya göz kırpıyor. Gönül, menajerinin değiştiği konusunda çıkan haberlerin doğru olduğunu söyledi, transfer sinyali verdi: "Hayırlısı neyse o
olsun..."










Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Gökhan Gönül ile ilgili transfer haberleri basında gündemi sık sık süslerken, A Milli Takım kampında bulunan oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir süredir ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes'in kendisini Avrupa'da bazı kulüplere önermesi ile ilgili çıkan haberler futbolseverlerin aklını karıştırırken, Gönül menajerlerinden birinin artık Jorge Mendes olduğunu ilk defa söyleyip ve doğrularken, bu işi Türk menajer Ahmet Bulut ile götüreceklerini de sözlerine ekledi.

Gökhan Gönül, Mendes'in Portekizli olmasından dolayı adının daha çok İspanyol kulüpleri ile geçmesi içinse "Öyle bir şey yok, Mendes'in İngiltere'de de iyi bağlantıları var" ifadelerini kullandı.

"Hayırlısı neyse o olsun"

Başarılı oyuncu oynanan futbola göre İspanya ya da İngiltere'ye transfer olma konusunda herhangi bir görüşü ve tercihi olmadığını söylerken, "Önce Fenerbahçe ama hayırlısı neyse o olsun.." demekle yetindi. Gökhan Gönül'ün "hayırlısı neyse o olsun" sözü Avrupa'ya transferine zaman olarak artık sıcak bakması anlamına gelirken ve bu ifade sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpten ayrılma ihtimalini bir kat daha kuvvetlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü daha önce Gökhan Gönül'ün transfer haberleri konusunda sessiz kalırken, kapalı kapılar ardından yönetim, "Bizden kimse oyuncu alamaz" şeklinde açıklamalarda bulunuyordu. Gökhan Gönül menajer Ali Egesel ile sözleşmesinin bitmesinden sonra bir süre önce Ahmet Bulut ile anlaşmıştı.

Gençlerbirliği Oftaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra çok kısa süre içinde sahada gösterdiği performans ve ruhu ile Fenerbahçe taraftarının gözbebeği olan ve büyük çıkış yapan başarılı sağ bek, bir süredir Avrupa'nın çeşitli takımları tarafından takip ediliyordu.

Gökhan Gönül'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 31 Mayıs 2014'e kadar devam ediyor.

Jorge Mendes kimdir?

Jorge Mendes 1996'dan beri bu işi yapıyor ama adı modern futbolda yeni duyulmaya başlandı. Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho ve Jose Mourinho gibi birçok ismin başarısının arkasında o var ve bu isimlerin transferini yapan isim. İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca konuşuyor. 650 milyon Euro'nun üzerinde değere sahip bir futbolcusu portföyünü elinde tutuyor. 15 yıl içerisinde, gece kulübü işletmeciliğinden futbolun en güçlü ve saygın menajerlerinden biri oldu.

Ricardo Quaresma, Mendes, Deco, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira, Tiago Mendes, Maniche, Cristiano Ronaldo, Nani, Anderson elinde bulundurduğu isimlerden bazıları...
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tabiki gitmez . Daha uzun seneler bizde oynayacak . Gökhan , iyi ki varsın .:oke:
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
değerini bulursa gitsin.gökhandan başka kim gidebilr ki avrupaya ?
 
hoss

hoss

Üye
gökhan takımın bel kemiği gitmemesı gerekir
 
Mert

Mert

Üye
Giderse iyi para kazanır ve kazandırır
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Bence Türkiyenin en iyi sağ beki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt