Gökhan Gönül kaptanlık istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan Gönül kaptanlık istiyor
Gökhan Gönül, gelecek sezon için büyük hedeflerinin olduğunu, içindeki coşkuyla geçen seneki performansını ikiye, üçe katlamak istediğini ve Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyerek kaptanlık pazubandını koluna takmak istediğini söyledi.


Gökhan, FBTV'ye yaptığı açıklamada, sakatlığının tamamen geçtiğini ifade ederek, “Kendimi futbola yeniden başlamış gibi hissediyorum. Kendime koyduğum büyük hedefler var. Bu yıl, geçen yılın üstüne çıkmak istiyorum. Biraz değil, 2'ye, 3'e katlamak istiyorum. İçimde o coşku var. O coşkuyla kamp bir an evvel bitsin ve lig başlasın istiyorum. İnşallah bu sezon güzel bir şekilde geçecek” diye konuştu.

“TÜRKİYE'DE FUTBOLUN ZİRVESİ FENERBAHÇE”

Gökhan Gönül, futbolculuk hayatında daha önce 3. ve 2. liglerde de şampiyon olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Basamakları teker teker yükseldim. Son basamak da
'ydi. Zaten hayalim, formasını giymekti. Çünkü, Türkiye'de futbolun zirvesi . 'ye transfer oldum ve başarabileceğime inanıyordum. Hocamız, 'Benim takımımda kimsenin yeri garanti değil. Hak eden formayı benden söküp alır. Ben formayı vermem, futbolcu benden alır' diyordu. Bu sözler sürekli olarak kulağıma küpe oldu. İnandım, çalıştım, azmettim ve formayı aldım. Sonra tabii her şey çok farklı gelişmeye başladı. Çevreniz, arkadaşlarınız değişmeye başladı. Kariyeri yüksek insanlarla tanışıyorsunuz. Onların size getirdiği bazı tecrübeleri de kendinizde ediniyorsunuz.”

“
UZUN SÜRE 'DE KALMAK İSTİYORUM”

'de şampiyonluklar yaşamak istediğini belirten Gökhan, “Uzun süre takımda kalıp, kaptanlık pazubandını ben de koluma takmak istiyorum. Daha sonrasında inşallah 'de kalırım. Ama, tabii ki kulübün de beni istemesi gerekiyor. Bu performansı sürekli göstermem gerekiyor. Sadece sürekli bu performansı göstermekle kalmayıp, bunun da üzerine çıkmam gerekiyor. Olabilecek en uzun süre formasını giymek istiyorum. Olursa, çok ileride kaderimde varsa belki Avrupa'da olabilir” diye konuştu.

“ARAGONES HİPERAKTİF BİR HOCA”

Yeni teknik direktörleri Luis Aragones'in çok iyi bir kariyerinin olduğunu ifade eden Gökhan Gönül, İspanyol teknik adamla ilgili şunları söyledi:

“Birkaç hafta öncesinde Avrupa Şampiyonu olmuş bir hoca. 40 yıllık bir teknik direktörlük hayatı var. Her yönettiği takımda 2-3 yıl kalmış ve ayrıldıktan 3-4 yıl sonra aynı kulübe geri dönmüş. Demek ki, başarılı bulunduğu için geri dönüyor. Onun yaşanmış tecrübelerinden biz de faydalanmak istiyoruz. Çünkü bize öğrettiği gerçekten güzel şeyler var. Çok da iyi çalıştırıyor. Çünkü yaşına rağmen bize ayak uydurabiliyor. Bazen sinirlendiğinde, bizi arkamızdan kovalayabiliyor. O güce sahip, hiperaktif bir hoca. Durduğu yerde durmuyor, sürekli arayışlar içinde olan bir hoca. Takımı nasıl daha iyi yapabilirimin peşinde. İnanıyorum ki başarılı olacak. Onunla birlikte biz de başarılı olacağız.” .

“MTK BUDAPEŞTE'Yİ GEÇECEĞİZ”

Gökhan Gönül, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacakları Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını eleyeceklerini iddia ederek, “Bu tempo, bu coşkuyla ve geçen sene Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığımız, tattığımız o duyguyla, MTK Budapeşte'yi rahat geçebileceğimizi düşünüyorum. Gerçi futbolda hiçbir zaman, hiçbir şeyin garantisi yoktur. Futbol 3 neticeli bir oyundur. Futbolun zaten güzelliği de burada ama eminim ki takım olarak biz onların istediğinden 10 kat daha fazla istiyoruz. Çünkü geçen yıl elde ettiğimiz bir çeyrek final başarısı var. Biz onun üstüne çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜM KUPALARA TALİBİZ”

Gökhan, geçen sene taraftarlarını çok üzdüklerini dile getirerek, “İnşallah bu yıl onları üzmeyeceğiz. Hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de Türkiye'de tüm kupalara talibiz. Bizim yanımızda olsunlar ve bizi sürekli desteklesinler. Onlardan tek istediğimiz bu” dedi.

'nin yeni transferleri ile ilgili olarak, Gökhan şunları kaydetti:
“Güiza, zaten ilk önce ligde, sonra Avrupa Şampiyonası'nda kendisini kanıtladı. İspanya'da gol kralı oldu ve Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi bir performans sergiledi. Kendisini kanıtlamış bir isim ve takıma da çok faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü, böyle geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Emre ağabeye gelince, tüm Türkiye tanıyor. Onu dünyada tanımayan çok az insan var. O da kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Benim kendime örnek aldığım oyunculardan biriydi. Çok iyi bir oyuncu.”
Gökhan Gönül, geçen yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar almalarına rağmen, ligde inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini ve bundan ders çıkardıklarını da ifade ederek, takım arkadaşı Deivid'in yaşadığı sakatlığa da çok üzüldüklerini kaydetti.

“ŞİMDİDEN DÜNYA KUPASI'NI DÜŞÜNÜYORUM”

Sakatlığı nedeniyle 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giyemeyen genç futbolcu, milli takımın şampiyonada büyük bir başarı kazandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Dünya devi Almanya'ya karşı ezici bir üstünlük sağlamak kimsenin harcı değil. Bir de çok eksik bir kadroyla çıkmıştık. İnanıyorum ki tam kadro olsaydık, Fatih Hoca'nın seçenekleri olsaydı, belki de final oynardık. Önümüzde 2010 Dünya Kupası var. Oraya hazırlanmak, orada oynamak istiyorum. Daha 2 sene olmasına rağmen, Dünya Kupası'nı düşünüyorum. İnşallah olacak diye de düşünüyorum. Bu süreçte milli takımdaki arkadaşlarımla görüştüm. Sürekli olarak Semih, Uğur, Sabri, Tümer ve Rüştü ağabeylerle konuşuyordum. Zaten onlar orada oynarken, ben Türkiye'de maçları heyecandan izleyemiyordum. Hep, 'Oynamasam bile o sahanın içinde o üzüntüleri ve sevinçleri keşke onlarla beraber yaşasam' diyordum. Ama dayanamayıp yarı final maçına gitmiştim. Çok güzel bir atmosferdi. İnşallah ben de aynı şeyleri bir gün yaşarım.”

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt