Gökhan: Geçen seneye göre daha iyiyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan: Geçen seneye göre daha iyiyiz


Galatasaray'ın tecrübeli milli futbolcusu Gökhan Zan, geçtiğimiz sezona göre takımda daha iyi bir arkadaşlık olduğunu ve oyun olarakta kendilerini geliştirdiklerini söyledi.

Galatasaray'ın tecrübeli milli futbolcusu Gökhan Zan, geçen sezona nazaran daha iyi bir takım olduklarını söyledi.
Sakatlığı nedeniyle takımının son iki maçında oynayamayan Gökhan Zan, sarı-kırmızılı takım izinli olmasına rağmen eksikliklerini gidermek için Türk Telekom Arena'da antrenman yaptı.
Tecrübeli futbolcu, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, sakatlığının ciddi olmadığını belirterek, ''Ciddi olmasa da bir sakatlığım var. Ufak bir sorun. Onu atlatmaya çalışıyorum. Eksiklerimi gidermek için ekstra çalışmaları yerine getiriyorum. Bir an önce takım arkadaşlarımla beraber Galatasaray formasına kavuşmak istiyorum. İlk 8 maça baktığımızda önemli bir istikrar yakaladığımı düşünüyorum ama talihsiz bir sıkıntı yaşadım'' dedi.
Milli futbolcu, takım olarak yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ve gittikçe daha iyi futbol oynadıklarını savunarak, ''Zaman geçtikçe pozitif bir futbol oynuyoruz. Yeni bir takımız, yeni bir oluşumdayız. Bunu göz önüne alırsak, şu anda bulunduğumuz durum olumlu. Son 2 maçta üzerine katarak gidiyoruz. Her geçen hafta daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Geçen seneye nazaran daha iyi bir takımımız, daha iyi bir arkadaşlığımız var. Şanslıyız, çünkü çok büyük bir camiamız, büyük bir başkanımız var. Çok iyi bir hocamız ve kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Büyük bir taraftarımız da var. Bütün bunları göz önüne aldığımız zaman, bu sezon taraftarımıza şampiyonluk armağan etmek istiyoruz. Gelecekte Galatasarayımızı önemli başarılar bekliyor'' ifadelerini kullandı.
Forma giydiği Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında gösterdiği performansla beğeni toplayan genç takım arkadaşı Semih Kaya'yı gururla izlediklerini dile getiren Gökhan, ''Özellikle Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş olması ayrı bir gurur kaynağı. Servet, Ujfalusi, ben ve Semih gayet ciddi bir rekabet ortamı içindeyiz. Ben, Semih'i tebrik ediyorum, oyunu ve duruşunu. Demek ki, ben, Servet ve Ujfalusi ona iyi örnek olabilmişiz. Hepimiz kendisiyle konuşuyoruz, motive ediyoruz. Umarım başarısı sürekli olur ve devamlılığı gelir. Biz de onun gibi genç oyunculardık, o yaşta sahaya çıktık, çok da heyecanlıydık. Kendisini tebrik ediyorum'' diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt