Gökdeniz'den son açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Love Techno

I Love Techno

Üye
    Konu Sahibi
Gökdeniz'den son açıklama
Gökdeniz Karadeniz: “Hem mutlu hem üzüntülüyüm”
Rusya’nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz, “Çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum'' dedi.

Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, ''Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum'' dedi.

Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdir. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma hocalarıma başkanlarıma geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim.''

Gökdeniz, Başkanımız Sadri Şener’in kendisi hakkındaki değerlendirmesiyle ilgili olarak yöneltilen soruya ise, ''Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum'' cevabını verdi.

Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise, ''Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim. Ama kulübüme çok iyi şekilde para kazandırarak gitmek istedim'' diye konuştu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yolun açık olsun gökdeniz..Para için adı şanı bilinmez takıma gittin bu gerçekten olmadı..Çok daha iyi takımlar varken..

I Love Techno

I Love Techno

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...