Gökdelen olsun mu olmasın mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Ne getirir? ne götürür?

• Olsun

Kullanılan: 0 0.0%
  • Olma

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Gökdelen olsun mu olmasın mı?
Evet ya da Hayır düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

VoLo

VoLo

Üye
bence olsun geceleri şehre gerçekten güzel bi görüntü veriyo

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bence sermayenin rengine bakmaksızın Türkiye ye gelmesinde yatırım yapılmasında hiçbir sakınca yoktur.Her yatırım Türk milletine iş aş demektir.Dünya ya Türkiye nin açılması entegre olması demektir.Ona şöyle buna böyle dersek biz Türkiye olarak ancak kendi yağımızla kavrulur kimseye bi faydamız olmaz.Türkiye olarak kendimizi şu gelişen Dünya dan soyutlamış olur bu da geleceğimizi olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum.Kontrol bizim elimizde olduktan sonra yabancı sermayenin Türkiye ye girmesi kadar mantıklı bi şey daha dşünemiyorum.

VoLo

VoLo

Üye
sana kesinlikle katılıyorum haberci.kontrollü olrak giren yabancı sermaye bize her zaman zarar diil yarar getirir.aynı zamanda büyük bi istihdam sağlayacak.bence bu kuleler yapılmalı.haber için de tşk ;;)

fcinar53

Üye
tabiki yapılsın ama sağlam yapılsın!

curunan

curunan

Üye
yapılmalı...

symbianboy

Üye
siteden okey çıktı o zaman yapıma başlıyalım :DD

bencede olsa güzel olur ;;)

slayer

Üye
görünümü çok güzel -maket-
ama ismi türkçe olmalı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle güzel olacağı düşüncesindeyim.. :iyi:

useless84

Üye
bencede yapılmalı ;;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
olsun tabiiki ama sağlam olsun.. deprem unutulmamalı... eh şimdi ben dedim ya hemende kayle alırlar artık :P

tanzer

Üye
kesinlikle yapılmalı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
a21a Abimizin dediği gibi Deprem unutulmamalı Allah korusun ama bi deprem olsa düşünün o binanın içinde ve beton parçalarının düşeceği yerlerde kaç bin insan ölecek, bu yüzden oyun olumsuz yönde oldu.

AntiTuk

Üye
bencede yapılsın

msw

msw

Üye
Yapılsın

midnight

midnight

Üye
Originally posted by Haberci@Oct 25 2005, 10:01 AM
Bence sermayenin rengine bakmaksızın Türkiye ye gelmesinde yatırım yapılmasında hiçbir sakınca yoktur.Her yatırım Türk milletine iş aş demektir.Dünya ya Türkiye nin açılması entegre olması demektir.Ona şöyle buna böyle dersek biz Türkiye olarak ancak kendi yağımızla kavrulur kimseye bi faydamız olmaz.Türkiye olarak kendimizi şu gelişen Dünya dan soyutlamış olur bu da geleceğimizi olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum.Kontrol bizim elimizde olduktan sonra yabancı sermayenin Türkiye ye girmesi kadar mantıklı bi şey daha dşünemiyorum.
[post=198677]Quoted post[/post]​

-Sermayenin rengi önemlidir bence..
-Her yabancı yatırım Türkiye'ye aş getirmiyor maalesef,özelleştirilen kurumları ve işsiz kalan insanları unutmadık daha..
-Kontrol'ün bizim elimizde olduğunu düşünmüyorum maalesef..
-Herşey yabancı sermaye demek değildir,ülkeye para girecek diye milli sermayeyi öldürmemek gerekir..
-Hiçbir ulus,başkasının parasıyla muaffak olamamıştır..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
yapilsin ama
su an bile sinir bozucu olan trafik sorununda halledilmesi gerekir

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
herkeşte var bizdede olsun bi çift :ehe:

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
O diilde anlamadığım bişey : bu dubaili arkadaşlar niye her naneyi eğimli yapıyo ? Yamuk falan ? bizede yamuk yapmasınlar ...

_GiTaRisT_

Üye
benim evin önünde bir adam var..üzerinde bir tane arkasına yama yapılımş ceketi var..kota benzeyen bir kumaştan yapılmış..geçen sene kışı o ceketle geçirmişti..biz sobanın karşısında otururken o sade bir ceketle sıcak bir çorba içmeden buz gibi soğuğun kucağında o taştan merdivende oturuyordu..kimi zaman geçerken acıdım kimi zaman yardım etmek istedim..merdivende oturmaktan kamburu çıkmış artık yaşlılığında verdiği etkiyle adamcağız acınacak bir hale gelmiş..ne evi var ne barkı..kimi zaman berbere giriyor ısınmak için kimi zamanda elinde bir simitle görüyorum..sakın sanmayın dilenci değil..ne zaman görsem oturuyor orada..ben şimdi sizlere soruyorum..bunun gibi bir sürü insanımız açlıktan soğuktan evsiz barksız bir parkın bankında yatan üzerine alabileceği bir ceketi sarılabileceği tutunabileceği bir kol olmayan bir sürü insanımız varken o milyarlar trilyonlar harcanarak yapılacak binayı dikmek doğrumudur soruyorum size..oyumu evet diye kullandım yanlışlıkla..milletimiz açlıktan ölüyor başımızdakiler ise daha maaşlarımız yetmiyor diyor..
ben bu binanın dikilmesine tamamen karşıyım..önce halkının karnını doyursunlar..sonra ne yaparlarsa yapsınlar..

saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt