Gökhan Gönül Rekora Koştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Gökhan Gönül Rekora Koştu!
F.BAHÇE bu sezon ligde hâlâ namağlupse, evindeki yenilmezlik serisi 46 maça çıktıysa bunda Gökhan Gönül’ün derbisindeki olağanüstü çabası 1 numaralı etken...

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli sağ beki, derbisinde ulaştığı sürat ile F.Bahçe’nin bu sezonki rekorunu kırmayı başardı. Üstelik bunu yorgun olduğu bir anda, mücadelenin 83. dakikasında yaptı.

POZİSYON ise maçı izleyenlerin hafızasındadır. , ’in pasıyla defansının arkasına sarkmış, karşı karşıya kaldığı ’ı da geçmiş ve topu boş kaleye yollamıştı ki araya giren Gökhan, golü önlemişti.

İşte maçın koşu analizleri dün ’ya ulaşırken, Gökhan’ın bu pozisyonda 74 metrelik bir depar attığı ve 34.7 km/s hıza ulaşıp takımın bu sezonki rekorunu kırdığı ortaya çıktı.

BOLT’UN ORTALAMASI 36.7

SARI-LACİVERTLİLERDE oyuncular 30 km/s hıza yaklaşıyordu. Gökhan, bu barajı fazlasıyla aştı. Gökhan’ın derecesinin değeri esas Usain Bolt’la karşılaştırıldığında anlaşılıyor. Jamaikalı sprinter 2009’da 9.58’le 100 metre dünya rekorunu kırarken 36.7 km/s ortalama hıza ulaşmıştı.Videosu burada izlemeyenler veya hatırlamayanlar için

Kaynak : Alıntıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt