God of war ıı ( 2 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
God of war ıı ( 2 )
Merhaba Sayın Maxicep Üyeleri...

Arkadaslar God Of War 2 Oyununu CD Dükkanından aLdım Yükledim Oyunun Bir bölümü Var O bölümü Tam acacak Takılıyor Ve Cıkmaktan Basla birşey yapamıyorum. Cd yi Veren Arkadas PlaySTation Oyununu Verip Emulatör Programıyla Pc De oynuyorum Ben Cd yi Geri Verip Bu Oyunun Sadece PC için olanı varsa ondan alacagım nette arastırdım bulamadım. Bu Oyunun Emulatör Programı oLmadan PC oyunu Var mı God Of war 2-3 Bu 2 Sini Arıyorum

Saygılar

Noctivagant

Üye
Arkadaşım ne yazık ki bu oyunun PC için olanını bulup oynayamazsın. Oyunun yapımcısı Sony firması ve Sony bu oyunu sırf PS serisi için çıkarmakta. Pc olanı hiç çıkmadı ve hiç bir zamanda çıkmayacak. Sony kendi oyunlarını PS serisinin satış rakamlarını çoğaltmak amacı ile sadece PS serilerine çıkartır.

Gran Turizmo ve God Of War serileri sadece PS 2 ve PS 3 için çıkmakta

● aLuvi ●

Üye
God of War PC'yok konu kilit :locked:

efeserrr

efeserrr

Üye
god of war maalesef sadece konsollara çıkıyor

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
ben ps2 emulatorden oynuyorum gerçi pc'de (test ettim tekken 5'i bile açtı) ama hem ps2 emulatorunun hemde g.o.w.'un boyutu yüksek ayrıca maxicep forum kuralları gereğince bios da paylaşamam yanlış anlamayın benim ps2'im vardı bozuldu bende ondan bios çektim (bu yasal olan) internetten indirmedim (bu da yasal olmayan) oyunları da cd/dvd roma koyarak oynuyorum :) benim için god of war pcye var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt