Göçmek üzere olan, yavaşlayan, hantallaşan bilgisayarınızı ayağa kaldırın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Göçmek üzere olan, yavaşlayan, hantallaşan bilgisayarınızı ayağa kaldırın...
Millet ben bu proyu 2 senedir kullanıyorum çok da işe yarıy gereksiz regeditleri spywareleri güwenlik açıkları kullanılmayan sistem dosyalarını vs. tek tıkla temizliyor. gerçektende işe yarıyor ve ücretsiz.
hatta geçen gun eniştemin internet kafe sine bile kurdum. kurulumuda kolay.

• Beğen
Tepkiler: ÜMİT BAHADİR ve Lord_oF_Dark

Anıl Umut

Emekli Yönetici
abi programın adı ne yazmamışsın

Hellboy®

Hellboy®

Üye
tesekkrler

--------------- Ekleme ---------------

bu program forumda vardı ama lısan gerektırıodu Senı verdıgınde gerektırmıo Super saol saol saol

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kurdum bayağı bi hata buldu yaklaşık 1000 küsür tane ne yaptıysam pc ye:ehe

caygen

caygen

Üye
abi tamam indirdim,calıstırdım peki baska antivirus var pcmde onlara etki eder mi? birde normalde 1 gb lık ramım olmasına ragmen internet cafedeki pcler benımkınden daha iyiler gibi geliyor bana bunu sorunuda çözermi?(bunun için indiriyom zaten.) neyse paylasımın için tşşler.

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
yok başka virüs pro larıyla çakışmaz senin bilgisayar çok yawaşlamışltır ondan sana yawaş gelyrdur internek kafedeki bilgisayarlarda özel bi program war o sayede ilk gun ku gibi kurulmuş hale geliyorlar bilgisayarları baştan başlatınca hızlı olmasının nedeni bu

B16

B16

Üye
peki bu pro işe yarayan dosyaları yaramıyo olarak qörüp silerse ??silinen dosyaları qörme şansımız war mı??
emeqin için saol..

kurdum tarama yaptı sonuç filan qörmedim we xp filan diyo bu sadece xp de mi çalışıyo ben vista starter kullanıyorum???

toprakumit

toprakumit

Üye
Denemek lazım kardeşim ;) :oke: Eline sağlık

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Güzel evet teşekkürler

noman

noman

Üye
çok teşekkürler baya bi hata buldu

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
peki bu pro işe yarayan dosyaları yaramıyo olarak qörüp silerse ??silinen dosyaları qörme şansımız war mı??
emeqin için saol..

kurdum tarama yaptı sonuç filan qörmedim we xp filan diyo bu sadece xp de mi çalışıyo ben vista starter kullanıyorum???

merak etme işe yaramayn dosyaları siliyr ama sistemin işe yaramayanlarını siliyr. her windows wersiyonda çalışır b ende bunu vista da kullanıyorum...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bu program süper

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
inşllah iş yarar benim pc çok hata veriyor

serkanoloji

serkanoloji

Üye
kerdeş radip güvenlik kodu 6 harf ve rakam. ben girebiliyorum 4 rakam veya harf.nasıl indireceğiz acaba.

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
sadece kedi resimli olan karakterleri yazacaksın sistem değişti rapid de

kKORAY06

Üye
millet bunu biri bana msn den yolayblirimi acaba yaw ben böle indirmeyi bilmiom şimdiden tşk msn adersi [email protected]

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çok saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt