Go Launcher EX için 5 Süper Tema(Tavsiye) !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Go Launcher EX için 5 Süper Tema(Tavsiye) !
1-) ElegantDroid

2-) Glaskart

3-) Simply Silver

4-) Xperia Arc

5-) Buttons

İndireceğiniz Winrar dosyasının içerisindeki ".apk" uzantılı dosyaları, telefonunuza atıp kurunuz. Daha sonra da Go Launcher EX'ten aktif hâle getiriniz.

Beğenilirse, bu tarzda paylaşımlara devam edebilirim. Bir teşekkür, yeterli. :)

• Beğen
Tepkiler: en-sel, john cooper, Sncrty ve 2 diğerleri

R.A.M

R.A.M

Üye
Hepsi güzelmiş :tşk: Kasma yaparmı?

Otroligt

Otroligt

Üye
Glaskart güzel de galaxy w yi şişirir go launcher ex :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
apex daha stabil geliyor tabi tercih meselesi

turkemrah

turkemrah

Üye
:tşk:

Emirkan S

Emirkan S

Üye
Hepside Çok Güzel Kardeşim Ellerine Sağlık ...

KayraBey

KayraBey

Üye
Paylaşımlarınızın devamını bekleriz...

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Bir aralar devamlı bir şekilde "Live Wallpaper" paylaşımı yapıyordum yine aynı şekilde, 5'erli gruplar hâlinde.

Son zamanlarda güzel "Live Wallpaper" çıkmayınca rotayı Launcher'lara çevirdim. :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
aşikar53

aşikar53

Üye

ozakin70

ozakin70

Üye
nemus launcher da go launcher temaları kullanabiliyor ve gayette stabil deneyin derim ;-)

osmancan199

Üye
aynen arkadaşlar nemus launcher de go temalarını destekliyor üstelik ram ı fazla yormayıp sistemi kastırmıyor en azından kasma problemi ve mb problemini bitiriyor . biliyorsunuz nokia telefonlarımız oldu hepimizin olmuştur dosyaları şifreleyerek arkadaşlarımızdan ve ailemizden gizliyorduk nemus launcher bize bu imkanıda sunuyor yani dosyalarımıza şifre koyabiliyoruz ayrıca şifreli dosyaları açmak için 2 kere dokunmak gerekiyor ve şifrenizi girdikden sonra açılıyor . ya kısaca tavsiye ediyorum arkadaşlar nemus launcher

market link :

sitemizde arkadaşlarımızın paylaştığı link :

http://www.maxicep.com/android-launcher-tema/nemus-launcher-v1-6-5-en-stabil-baslatici-678415.html

mobil arkadaşlara bir müjdemiz var :)

maxicep mobil site yaptı basit ufak mobil sitelerden biri ama güzel bir tıklamayla yada bir dokunuşunuzla indiriyorsunuz adres :

maxicep.cep.tc

nokia android java samsung aklınıza gelebilicek her türlü oyun ve program . uzatmıyorum kolay gele nemusu kullanın ! işte okaaa :D

Nuri...

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Nemus Launcher'da hakikaten biraz daha seri çalışıyor. :)

xSerkanxw

Üye
Teşekkürler...

osmancan199

Üye
nemus launcher kullanın gerçekten kasma 0 go temaları destekliyor zengin dosyaları bile şifreliyorsunuz hemde istediğiniz uygulamayı şifreleyebiliyorsunuz gardaşlar :D hadi eyvallah

onlinq

onlinq

Kapalı Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt