gnctrcll yardım

Sponsorlu Bağlantılar

pcccc

Üye
    Konu Sahibi
gnctrcll yardım
bugün süper şifre talep ettim fakat 6 haneli oysaki gnctrll sitesinde 5 haneli şifre gelmesi gerektiğini sölüyor.lütfen yardım edin ve ben 100 kontör yüklesem genç turcell bana ne avantaj sağlar

imece iletişim

imece iletişim

Üye
gnçtrkcll üyeliği ücretli mi?
gnçtrkcll'ye kısa mesaj ile üye olmak sadece 1 kontör/ 9,5 YKr, gnçtrkcll'nin sunduğu tüm fırsat ve kampanyalardan yararlanmak ise ÜCRETSİZ!
gnçtrkcll'ye nasıl üye olurum?
a. GNC yazıp 2222'ye SMS atarak
b. İnternet sitemizdeki 'nden
c. Turkcell Extra'lardan
d. 444 0 532/ 444 0 535 Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kolayca kulübe üye olabilirsin
Kısa mesajla gnçtrkcll'ye nasıl üye olurum?
* GNC yaz 2222'ye ücretsiz olarak kısa mesajla yolla!
* 5555'ten cevap olarak üyelik bilgilerini talep eden bir mesaj gelecek,
* Üyelik işlemini tamamlamak için GNC yazıp aralarda boşluk bırakarak, adını, soyadını, yaşadığın ilin plaka kodunu, doğum tarihini (gg.aa.yy olarak) ve cinsiyetini (K ya da E) yaz, 2222'ye yolla, üyelik işlemin tamamlansın.
* Üyeliğin tamamlanmış olduğu mesajı, kulüp şifrenle birlikte sana iletilecek.
ÖRNEK: GNC DILEK DEMIR 34 090484 K
Kaydolurken öyle elli tane belge falan istiyor musunuz?
Alakası yok! Kaydolmak için bir belge bile istemiyoruz! Sadece birkaç bilgi vermen yeterli (doğum tarihi, cinsiyet, yaşadığın il bilgisi gibi)
Üye olduğum an avantajlardan yararlanabiliyor muyum?
Evet, gnçtrkcll üyeliğinin gerçekleştiği tarihteki tekliflerden hemen yararlanmaya başlarsın.
Peki şu "Kulüp " olayı nedir?
O olay basit.
Kulüp şifreni gnçtrkcll'nin diğer markalarla yaptığı işbirliklerinden yararlanırken seni tanıyabilmemiz için kullanacağın 5 haneli şifre. gnçtrkcll'nin çok sevdiğin kampanyalarından yararlanmak için geçerli kulüp şifrene ihtiyacın olacak

sweety_boy_43

Üye
bugün süper şifre talep ettim fakat 6 haneli oysaki gnctrll sitesinde 5 haneli şifre gelmesi gerektiğini sölüyor.lütfen yardım edin ve ben 100 kontör yüklesem genç turcell bana ne avantaj sağlar

super sıfreyı ancak onlıne ıslem merkezıne yada web mesaj da gırıs yapmak ıcın kullanırsın...
turkcelle aıt kampanyalardan faydalanıyorsanız kntr yukleyınce kazandıklarınız gelır sıze

pcccc

Üye
    Konu Sahibi
saolun peki süper şifre ne işe yarar

pcccc

Üye
    Konu Sahibi
yani onu demiyorum hani bu sinema fln varya sinemaya giderken genç türksel şifren ne dicekler bende ***** bu mu diycem (süper şifre)

sweety_boy_43

Üye
yani onu demiyorum hani bu sinema fln varya sinemaya giderken genç türksel şifren ne dicekler bende ***** bu mu diycem (süper şifre)

heh o dedıgın super sıfre deıl..
kulüp şifresi ..
ogrenmek ıcın SFR yazıp 2222 ye gondermenız gerekmektedır..
sıfreyı kullanabılmenız ıcın en az 100 kntr yuklemenız gerekır ıyı forumlar

pcccc

Üye
    Konu Sahibi
peki klüp koduyla baska napılır

sweety_boy_43

Üye
peki klüp koduyla baska napılır

bıldıklerımı yazdım daha detaylı bılgıyı arkadaslar yazacaktır.
yada musterı hızmetlerını arayabılırsını..
4440532-4440535

pcccc

Üye
    Konu Sahibi
ya kafam karıştı şu 2222 aradım gönderdi bi şifre bu ne işe yerer bi de gnctrcll den süperşifre yaptım o ne işe yarar

--------------- Ekleme ---------------

bu arada gnctrcll ye üye girişi yapabilen var mı
site de sorun var diyo da

sweety_boy_43

Üye
ya kafam karıştı şu 2222 aradım gönderdi bi şifre bu ne işe yerer bi de gnctrcll den süperşifre yaptım o ne işe yarar

mesajları okumadan mı yazıyosun yoksa banamı oyle gelıyor

ilo53

ilo53

Üye
Super sifreyi ogrenmek icin sifre yazip 2222Gndrmn yeterli bu 6Haneli 5haneli sifrede sfr yazip2222Gndrdignde gecen sifredir 5haneli sifreyi 100 ve uzeri kntr yuklemelerinde 30 gun boyunca kullanilabileck sifredir.sinemalarda bu sifre yararlanirsn.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Süper şifre

Süper şifrenizi almak için SIFRE yazıp 2222'e yollayabilirsiniz. Size 6 haneli bir şifre gelecektir.
Süper şifre hattınızın güvenliği açısından ikinci bir kişi ile paylaşmananız gereken bir şifredir. Bu şifreyi hiç kimseye (müşteri hizmetlerine, turkcell çalışanına veya çok güvendiğiniz arkadaşınıza bile) söylemeyiniz. Bu şifre ile online işlemden gerek wap gerek web olmak üzere hattınızı yönetebilirsiniz. Yani yeni paket satın alabilirsiniz, yeni abonelik yapabilirsiniz, kısacası hattınız ile ilgili birçok işlemi bu şifre ile birlikte online işlemden yapabilirsiniz. Önemini anlatmak için şöyle anlatayım: bu şifre yanlış kişinin veya sizden nefret eden birinin eline geçerse, hattınızda bulunan kontorleri çok kısa bir süre içerisinde sıfıra indirip sizi binlerce kontör borçlandırabilir. Faturalı iseniz onlarca abonelik başlatarak altından kalkamayacağınız kadar ağır bir fatura geçebilir. Bunun için bunun ne kadar önemli olduğunu umarım anlamışsınızdır.

Gelelim gnctrkcll şifresine;

Bu şifre 5 hanelidir. SFR yazıp 2222 yollayarak alabilirsiniz. Bu şifrenin hattınız açısından o kadar önemi yok. Yani başka birinin eline geçse bile size bir zarar veremez. Bu şifre ile gnctrkcll'in sunduğu avantajlardan bir seferde en az 100 kontör yükleyerek 30 gün boyunca yararlanabilirsiniz. Avantajları ise belli olmuyor. Son zamanlarda en göze çarpan sınama bileti kampanyası, ondan hariç çeşitli mağazalarda %25 indirim yada bir alana bir bedava, hamburger de bir alana bir bedava veya %25 indirim gibi kampanyaları olmuştur. Böyle kampanyalarıda olmaya devam edecektir. gnctrkcll sitesinden veya maxicep den takip edebilirsiniz. Bu avantajlarından yararlanmak için gnctrkcll şifrenizi kullanabilirsiniz. Bunun haricinde bedava dakikalar veya 15 dk 2 kontör vb.. Gibi kampanyalarda bu şifre kullanılmaz. Iyi forumlar.

sweety_boy_43

Üye
Hatırlatma:şuanda kontör transfri sadce 2277 servisndn yapılıyor.wap/web yada 4440532 numarsndan iyileştrme çalışmaları nedeniyle kontör transferı yapılamamaktadır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt