GMD elite

Sponsorlu Bağlantılar

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
GMD elite
Gmd elite alcam ama ba fikir verin saglamlıgi konusunda performansi ozellikle kullananlardan cvp istiyorum imdiden sagolun.

kralberk13

kralberk13

Üye
burdan baka bilirsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda video

• Beğen
Tepkiler: waterboy55
waterboy55

waterboy55

Üye
Düşünmeden al tek kelimeyle mutis. İki aydiy kullanıyorum. G2 yi aldiye çok telkin aldim fakal iyiki almamisim. Elite 10 üzerinden 11....

kralberk13

kralberk13

Üye
demek okadar iyi lg le yarışa bilirmi sence GM?

The Pierre

The Pierre

Üye
G2 güzel ama donanımsa istediğin elite al

KayraBey

KayraBey

Üye
Donanım iyi ama yazılım kötü.

• Beğen
Tepkiler: heathrow
Pringles

Pringles

Üye
Donanım olarak süper bir telefon ama yazılım ekibi tek kelimeyle berbat. Kendi Android bilgine güvenmiyorsan kesinlikle alma. Çünkü bu teli aldıktan sonra yazılımsal olarak tek başınasın. Adamlar Discovery'e bi kitkat beta güncellemesi yayınladı, yayınlamasalar daha iyiydi. Birsürü bug var. Ayrıca adamlar uygulamaları port bile yapamıyor. Güncelleme almadan önce Amigo 2.0 arayüzü vardı. Gittiler direk saf Android verdiler. O ünlü dandik açılış animasyonundan bahsetmiyorum bile. Ben elite aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Telefonu rootladım, cwm recovery kurdum, açılış animasyonunu falan değiştirdim. Yani memnunum. Eğer Gionee Elife E7 modeli icin kitkat güncellemesi yayınlarsa direk gidip onu kurucam. GM'nin yayınladığı güncellemelerden hayır gelmez arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
KayraBey

KayraBey

Üye
Tasarım görecelidir. Donanım ve kamera harika. Ama arkadaşın da dediği gibi android bilgin yok ise işin zor. Root attım gereksiz uygulamaları kaldırdım. Bir çok alternatif uygulama yükleyerek açıkları kapatmaya çalıştım. Eşime aldım ama çekip vermemekte kararsızım. Yazılımsal hatalar onu telefondan soğutacak büyük ihtimalle.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Gmd elite alcam ama ba fikir verin saglamlıgi konusunda performansi ozellikle kullananlardan cvp istiyorum imdiden sagolun.
Ben 1-5 metre demir merdivenlerden seke seke düştü sadece köşesinde çok küçük bir çökme oldu. Belki düşme şekliyle alakalı ama 1-5 m, az bir yükseklik değil ki.

skynet

Üye
Bu telefona kitkat güncellemesi gelecek mi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt