Öneri Gmd almak isteyenler için + ve - leri

Sponsorlu Bağlantılar

muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
Gmd almak isteyenler için + ve - leri
Gm discovery tam 1 yıldır kullanıyorum size - ve + larını anlatacağım öncelikle cihaz ilk parti belki bu yüzden çok sorun yaşadım
1= telefonu aldıktan 4 ay sonra şarj soketi bozuldu 3 ay şarj aletinin ucunu eğerek idare ettim sonra tamamen bozuldu servise yolladım 1 ay bekletiler 50 tlye yaptılar geldikten bi ay sonra yine bozuldu bu sefer kendim bi yöntem buldum işte yaklaşık 5 aydırda bu yöntemle idare ediyom bi daha bozulursa ne yaparım bilmiyorum.
2= telefonda 6 ölü piksel var bu sorun değildi benim için ama piksellerin olduğu yerde beyaz lekeler oluşmaya başladı iğrenç bi görüntü oluşuyor.
3= bilmiyorum belki sadece bende vardır ama batarya bazen %100 den bi anda %85 lere düşüyor.
4= aldığı güncellemeleri unutun yok bilmem şu kadar güncelleme aldı şöyle yaptı hepsi göz doldurma gm nin 10 güncellemede koyduğu özellikleri lg samsung 1 güncellemede veriyor.

+ larına gelelim
1= f/p cihazı olması en büyük + sı ama bence sorunları bu + sına gölge katıyor onun dışında özellik leri her android cihazda olan şeylerdir + değildir

sizinde yaşadığınız sorunlar varsa aşağı ya yazın yok şurda gördüm iyiydi arkadaşım kullanıyor sorunsuz gibi yorumlara inanmayın maksat sizde acı çekesiniz

• Beğen
Tepkiler: mertekin34

TolgaTurkmen

Üye
Valla bende dediginiz sorunlardan hicbiri yok bu ilk partilerde hata var bu yuzden 16 gblik alin 16 lik olani sonradan cikti bende ondan var ve hicbir sorun yok ekran ips ve sarj soketi duzgun ayrica olu pikselse yok

sasua42

sasua42

Üye
Kronik bi sorun bu gmd de şarj soketi kırılması wi-fi sorunu batarya vs....

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben ilk çıktığında aldım. Eşime hediye ettim. Ağzını yüzünü dövdü resmen ama hala canavar. Tık etmedi cihaz. Zerre hata yok. MaşaAllah diyelim :)

by-pegasus

Üye
evet ilk partlari cok sorun cikariyomus ama sonradan cikanlarda bi sorun yok
bende bu ay icerisinde allah nasip ederse 16 gb siyah bi tane almayi dusunuyorum :)

fk555897

fk555897

Üye
Kullanan arkadaşlarımda da hemen hemen senin sorunların var. Ben bu telefonu sadece kalitesinden dolayı beğenmedim. Kamerası 8 MP ama oynatırken çok yavaş hareket ediyor. Menü hızı falan iyi. Ekranın görüntü kalitesi iyi ama kalite olarak çok düşük. Telefon tipik Çin cihazı. Göz doldurmak için herşey var ama derinlere inildikçe sorunlar çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
lazye

lazye

Üye
Bence moto g almak daha mantıklı gerçekten :)

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Ocakta almistim 16 GB ilk modelini cihazda hicbir sorun yok bazen Samsung ara kablosunu bazen kendininkini kullanıyorum sokette bir sorun yok cihaz ilk gün aldigim hizinda gayet memnunum

muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
almayın beyler almayın fakirde olsanız dişinizden tırnağınızdan biriktirin s4 g2 alın

• Beğen
Tepkiler: sasua42
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia alın keyfinize bakın ;)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Beyler demek ki S3 alanlar sandiginiz gibi gerizekalı degilmis. Sozum meclisten disari :)

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve Bedir52
muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 ile ne özellik gelecekmiş ?

muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
:D

ceyhuncu

Üye
Kusura bakmayimda 1250 TL s3 e bayilacağıma giderim canavar gibi 2 tane GM alirim keyfime bakarim kaktirdilar s3 ü sizlere güneş görmemiş kelek gibi kaldiniz bi kaç güne kitkatimizda gelir oh der keyfimize sorun her telefonda olur gönder garantiye yapsinlar kutusundan yeni çıkmış note 3 de bile şarj almama sorunu oldu benim arkadasimda teknoloji şans işi telefona çamur atmayın babalar gibi akar GM discovery (GM DİSCOVERY) sen gönderildi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla geçen yaz temmuzda aldık cihazı bu, zamana kadar ne soketi bozuldu ne de başka bişey oldu. Teknoloji birazda şans işi çünkü bi yakinimiz bizden 3-4 ay sonra discovery aldı. Onun şarz soketi bozuldu. Ama şarz soketi sorununu buyutmeyin bence garanti yapıyor sonuçta

kralberk13

kralberk13

Üye
ben çok memnunum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: kavr
007wolverine

007wolverine

Üye
benim de alalı 5 ay flan oldu.hiçbir sorunla karsılasmadım.

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
GM ile diğer firmalar arasındaki fark.

GM den ilk parti cihaz alamazsın beklemek zorundasın. (Cesaretin varsa al.)

Samsung vb. firmalardan al birinci parti sıkıntı yok. (Note 3 Türkiye geldiği gün aldım. Iphone 5 de aynı şekilde ve kardeşime aldığımız S3 de 2 sene önceydi sanırım hatırlamıyorum.) GM benden uzak olsun Allah'a yakın

Cihazı kötülemiyorum elbette iyidir. Ben sadece bir arkadaşımdan kullandım o kadar. Hani bana anlatılanlar ve burada okuduğum gibi bir cihaz değil. Sanırım burada aldığınız cihazı ezdirmeme çabasındasınız. Çünkü alan arkadaşımda mennun değil ve ben kullandım pekde hoşuma gitmedi tabi gidenler olabilir orasına birşey demiyorum tasarımı gayet bana göre hoş kötü bir tasarımı yok keşke içide aynı olsa

Kimse beni yanlış anlamasın lütfen. Sadece fikirlerimi sundum.

İyi Akşamlar

Üst Alt