Yardım GMD 2 mini klasör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

rplyman

Üye
    Konu Sahibi
GMD 2 mini klasör sorunu
Arkadaşlar 1 ay kadar önce gmd 2 mini aldım. Şöyle bir sorunum var. Yüklediğim uygulamaları bi klasör e topluyorum. Telefonu kapatıp açtığımda uygulamalar kafasına göre sıralanıp klasörden çıkıyor. Yardımcı olabilecek varmıdır acaba???

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Hep böylemiydi

rplyman

Üye
    Konu Sahibi
Hep böyle idi.
Uygulamalar dağınık olmasın diye klasöre topluyorum. Kapatıp açtığımda uygulamaların bi kısmı dağılmış bi kısmı da içinde duruyor
Ayrıca Garanti cep şubesi giriş anında cihazınızın root edildiği anlaşılmıştır diye uyarı veriyor.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bende klasörleme yapıyorum ama sorun yok, bence sıfırdan bi format çek

rplyman

Üye
    Konu Sahibi
Acaba uygulamaları SD karta taşıdığım için olabilir mi ki
Ayrıca en düzgün format nasıl atarım

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Acaba uygulamaları SD karta taşıdığım için olabilir mi ki
Ayrıca en düzgün format nasıl atarım
Verilerini farkklı biryere yedekleyip recoveryden wipe ve factory reset yapabilirsin

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kendi launcheriyle ilgili bi sıkıntı sanırım ilk aldığından beri öyle yapıyorsa.Launcher değiştirerek bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz fakat bi miktar ramin gitmesini göze alıyorsanız.

rplyman

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal launcheri bana daha iyi geldi. Birde boşuna ram den kullandırtmayalım.
Format la bu iş çözülür mü acep..:polis:

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
En fazla ne olabilirki at gitsin ama yedeklemeni yap

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Rami az kullanan launcher kullanirsan ram rahatlar kendi launcheri devre disi kalacagindan ram yemez

rplyman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar launcher sorununu başka launcherler ile halletmeye çalışıyorum da şimdi de programları güncellediğim zaman program ikonları iki tane oluyor. Birini sildiğim zaman ikisine siliniyor. Böyle sorun yaşayan varmış ki aranızda veya çözüm önerisi

Takipçi Satın Al

Üst Alt