Telefon Tavsiyesi GMD 2 Mini alınır mı?

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
GMD 2 Mini alınır mı?
Arkadaşlar bu telefon hakkında ne düşünürsünüz? Alınabilir mi? Fazla abartıya gerek olmadan (fiyat açısından).

Alınabilir. Ama gmd ye güven konusunda hiçbir fikrim yok.

Tepkiler: MaxipmaN ve BRKTNL
Ben bizim burda bi tanıdığa aldırdım. Memnun olmadığını söyledi. O yüzden Zenfone 5 veya 6 almanı öneririm.

Son düzenleme:

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Ben bizim burda bi tanıdığa aldırdm. Memnun olmadığını söyledi. O yüzden Zenfone 5 veya 6 almanı öneririm.
Zenfone 5 gerçekten hem fiyat hem özellik olarak göz kamaştırıyor. Fırsatım varken bütçeyi biraz daha aşıp bundan almaya karar verdim. Kendime almayacağım ama almış kadar olacağım

Alınır tabiki de fiyatına göre çok iyi.

GMD2 Mini yerine Asus Zenfone 5 veya alabilirsen 6 almanı öneririm. Çok daha iyi performans alırsın.

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
5 inclik ekran için pil gücü düşük, evet

caps6

Üye
zenfone 5 şimdiden hayırlı olsun.General mobile bana pek güven vermedi.Şarj ve piksel sorunları çok vardı.Yenilerinde var mı bilmiyorum.Gmd 2 nin ekranı 480p yetersiz ve ppi değeri düşük.Bunun dışında normal bir telefon.Bana göre 500 liranın altına satılırsa alınabilir.

Invoke

Üye
Minisi de mi çıkmış. :eek:

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik izlenimlerim iyi. Cihaz gerçekten fiyatının üstünde performans sağlıyor. Bu arada Kitkat güncellemesi alacak diye gördüm ama doğru mudur?

kadikoy

Üye
bence al ,çift sim kartlı orta seviyede en iyi telefonlardan biri..
inceledim ,arka kapak çok hoş olmuş s5 görüntüsü vermişler ,kamerayı ortaya almışlar iyi olmuş,
ayrıca arka kapak çıkıyor,pil değiştirme olayı kolay .
kutuda hem siyah hem beyaz kapak var ..
güncellemede gelecek diyorlar daha ne olsun..

Tepkiler: byAndroid

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
GM'den bahsediyon hocam, zenfone aldım ben
Bu arada cihaz kitkat güncellemesi alıyormuş, bugün yaptım. Teşekkürler yorum/öneri yapan herkese.