Tavsiye GMD 16 GB

esokmen

Üye
Kardesim nasil denk degil ya ustun özelliklerini say

Ben sana soyleyeyim kardesim niye boyle oldugunu. Ben telefoncuda calisiyorum yillardir stajdi akrabaydi falan filan. Discovery de sorun cikti ozellikle sarj soketi. Ama soyle bi durum var biz satarken bu telefonlar calisiyordu. Dogru duzgun kullandiktan sonra hic bir sorun olmaz. Kendinarkadaslarima 4 luk olsun 16 olsun bir suru sattim. Telefonun genelinden balikesire 5.000 satmisizdor abartisiz.

Cunku bu telefon f/p rakipsiz. Sen 100 kilo domates alirsin bundan 2 kilosu bozuk cikabilir. Samsung da sikinti yok mu var. Daha cok bar gidip bi adam akilli arayuz yapsinlar ilk bas takilmayan etmeyen.

General Mobile Discovery s3den daha ince ve şık bir telefon. Telefon ince olunca sarj soketinin oldugu yerde ince. Ki baktilar sonra ki parti mallarda degistirdiler. Guclendirdiler bacak sayisi artti sarj soketinde.

Suan da telpa da cok iyi calisiyor 19/03/2014 de sarj soketinden dolayi cihaz gonderdik araya hafta sonu girmesine ragmen 24/03/2014 de elimizdeydi.

Geleyim arkadasin neden General Mobile Discovery i kotuledigine. Gidip bir caya biri 5 lira biri 50 kurus veriyor ya iste ondan. Resmen samsung un kazikladiklarindan oldugu icin.

0 i 2000 lirayla cikti s3 General Mobile Discovery ilk ciktiginda 0 i 600 tl idi.

Son düzenleme:
Tepkiler: Ccihat67, Mustafa-26 ve OttomanEmpire06
helal kardeşim ne güzel anlatmışsın

Tepkiler: efeyılmaz

fk555897

Üye
Telefon çok güzel. Ayrıca garantisine Telpa bakıyor ve Türkiye'de çoğu şehirde var.

Vallahi Helal Kardeşim Daha Bu Lafın Üstüne Laf Söylenmez

GMD nin görebileceğiniz en dandik arayüzdür.Satarken elbet sorun olmaz replikalarda da olmuyor sorun kullan 1 ay bak bakalım şarj olmaz şebeke hataları verdiği güncellemelerde wechati düzelt daha çok yolu var gmd nin.Samsung arayüzüde takılmıyor bu arada.

Ucuz olursa bi sıkıntı var demekktir Unutma bunu

esokmen

Üye

Yav he he .

Ucuz olursa bi sıkıntı var demekktir Unutma bunu

Bu arada telefona para vermem 600 tl vererek kazoık yiyen sensin S3 sch-i535 nerde kullanılıyomuş bi oğren kazığı kim yemi bak

Konu Sahibi
Gmd gerçekten iyi bi telefon

MrExpert

Üye
ips ekran ve şarj soketi sorunu 2 modeldede var.

heathrow

Üye
garanti servisi sadece istanbulda değilki samsung firmasıyla aynı servisi telpa
Eskiden telpa ile samsung arasinda anlasma vardi. Telpa, samsung telefonlar icin yetkili servisti. O anlasma sona erdi. Artik telpa samsung'a hizmet etmiyor.

Konu Sahibi
samsunga hangi firma bakiyorsamsunga hangi firma bakiyor

heathrow

Üye
başarı teknik servis bakıyor. bir de samsung servis merkezleri var. daha detaylı bilgi için: 444 77 11

esokmen

Üye
Al kardesim Gmd kafan rahat olsun.

Uzun vadede en dayanıklı ve stabil telefon

Tepkiler: The Benefit
kimse kusura bakmasın adamlar fiyatına göre çok güzel telefonlar çıkarıyor özellikle 16 gb gmd günümüz cihazları arasında en tercih edilen cihazlardan biri al arkadaşım elektronik işi tabi birazda şans işi inşallah sorunsuzca kullanırsın..