>>> Gmail'de Yeni Özellikler <<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
>>> Gmail'de Yeni Özellikler <<<
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="98%" align=center border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top width=285 height=90 rowSpan=4>

</TD></TR></TBODY></TABLE>

Emanet bir bilgisayar kullanırken Gmail e-posta hesabınızı açık unutmaktan tedirgin oluyorsanız, Google'dan keyfinizi yerine getirecek haberler var.

İnternet kafelerde veya benzeri toplu kullanım alanlarında bilgisayar kullanmanın riskleri bir yana, oturumu kapatmadan bilgisayar başından kalkıldığında e-posta hesabını umuma açma gibi talihsiz durumlar yaşamak da sık karşılaşılan durumlardandır. Bunun bilincinde olan Google, e-posta servisi Gmail için bazı yeni güvenlik önlemleri aldı.

Oturumları Takip Edin

Artık Gmail hesabınız aynı anda başka makinelerde de açık ise, posta kutunuzun en altında bir uyarı metni ile karşılaşıyorsunuz. Buradaki bağlantıya tıkladığınızda, o anda Gmail oturumunuzun açık olduğu sistem ve IP adresini gösteren pencereye ulaşabiliyorsunuz. Kutucuğa tıkladığınızda, bulunduğunuz haricinde diğer tüm oturumları kapatabilirsiniz.

Eğer henüz posta kutunuzda benzer bir menü bulamadıysanız, sabırlı olun. Google yeni sistemi tüm hesaplara entegre etmek için var gücüyle çalışıyor.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
eywallah kanka

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
eyw kankam ;)

Ozan

Ozan

Admin
Bilgilendirme için teşekkürler, böylece en profesyonel Mail hizmeti olduğunu birkez daha kanıtlayarak emin adımlarla gitmekte.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Süper bir şey ama ben java programı ile cepten okuyorum daha pratik oluyor sizede tavsiye ederim neredeyse her telefona uygun uygulaması var.

Nazy

Nazy

Üye
millet iyice sorumsuzlaşacak:)
nasıl olsa google arkamı topluyor misali:ehe

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Haberler güzelmiş bende bi ara şüpheleniyordum g-mail'den...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt