Gmail nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gmail nedir?
[SIZE=-1]Gmail, Google’ın ücretsiz web posta hizmetidir. Google arama teknolojisi ile bütünleşik olarak sunulan Gmail, (günden güne artan) 2.600 megabaytın üzerinde saklama alanına sahiptir. Tüm önemli iletilerinizi, dosyalarınızı ve resimlerinizi sonsuza dek saklayabilir, aradığınız herhangi bir bilgiyi bulmak için çabuk ve kolay bir şekilde arama yapabilir ve iletilerinizdeki bilgileri ileti dizilerinin bir parçası olarak görüntüleyerek daha iyi yorumlayabilirsiniz.

Gmail’de, açılır pencereler veya hedefsiz reklam bantları yoktur, sadece küçük metin reklamları vardır. Reklamlar ve ilgili bilgiler iletilerinizle ilişkili olduğu için rahatsız edici olmadıkları gibi, işinize de yarayabilirler.

Gmail, anlık mesajlaşmayı e-posta deneyimiyle birleştirir; böylece çevrimiçi olduğunuz süre içinde arkadaşlarınızla daha yakın bir iletişim kurabilirsiniz. Kullanımı kolay, verimli ve hatta eğlencelidir. Gmail'in e-posta hakkındaki düşüncelerinizi değiştireceğinden emin olabilirsiniz. Gmail, Google’ın e-postaya yaklaşımıdır.

[/SIZE]Kısa Kısa
  • [SIZE=-1]
  • Ücreti: Ücretsiz
  • Saklama alanı: 2.500 megabaytın üzerinde (ve sürekli artmakta)
  • Yenilikçi Google teknolojisi kullanılarak üstün spam koruması
  • Diller: Birçok dilde ileti gönderilebilir ve okunabilir. Gmail arayüzü 38 dilde mevcuttur. Amerikan ve İngiliz İngilizce'si, basitleştirilmiş ve geleneksel Çince, Bulgarca, Katalanca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Estonyaca, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Hintçe, Macarca, İzlandaca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Letonyaca, Litvanyaca, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, İsveççe, Filipince, Taylandca, Türkçe, Ukraynaca ve Vietnamca.
  • Erişim: Ücretsiz otomatik yönlendirme ve POP3 erişimi[/SIZE]
Daha Detaylı Bilgi


Gmail Kayıt & Hesap Yönetimi


:sn:
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekürler..!
 


Üst Alt