Gmail & Market eşleşmesinde Sonunda Başardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha05

pasha05

Üye
    Konu Sahibi
Gmail & Market eşleşmesinde Sonunda Başardım..
Arkadaşlar öncelıkle sunu soylemelıyım kı kesınlıkle cok ıyı bır androıd kullanıcı degılım.4saat bu işin ustunde kafa patlattıktan sonra cozebıldım.Bu esnada Samsung musterı hızmetlerını dahı aradım.Bazı kısımlar da *#272#imei numarası# yapılması soylenıyor.Bu bende işe yaramadı USDD kodu calısıyor dedıkten sonra RED EDİLDİ diye bır hata verdı.Ben öncelıkle telefonuma format attım.Bunu da *2767*3855# kodlaması ıle yaptım.Ancak dıkkat sd kart harıc butun bılgıler sılınecektır.Daha sonra telefonda MARKET uygulaması yoktu.Google dan market uygulamalarını aradım ve cogunda paket ayrıstırma sorunu olmasına ragmen bır yerden buldum.O kadar cok yerde aradım kı sanırım bu adresde idi eger bu adrestedekı degılse bır zahmet bakın sızde.Market i indirdikten sonra telefonunuza kurun.Telefonununuz Uygulamalar tusuna basıp ana ekranda GMAİL den hesabınızı girin "hesabınız yoksa olusturun" Daha sonra market ayarların da telefon numaranızın kayıtlı olup olmadıgına bakın.Telefonunuz kayıtlı olmak zorundadır.Bu ıslemlerden sonra rahat rahat uygulama ındırebılırsınız.Sayet Bu öğe cihazınızla uyumlu değil. diye bır hata alıyorsanız telefonunuz android islemcısı dusuk demektır.Cogu uygulama 2.2surum ıstıyor.Bunu da telefonu servıse gonderıp ya da kendınız surum yukseltme ıle yapabılırısnız.Yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana ancak basta da belırtıgım gıbı prof. bır kullanıcı degılım sadece uzun ugraslar sonucunda tanıtabıldım,belkı bırılerıne faydası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt