Gmail hesap açma

Sponsorlu Bağlantılar

buharacilar

buharacilar

Üye
    Konu Sahibi
Gmail hesap açma
ilk önce şunu belirteyimki telefonum galaxy wonder ve rootlu neyse telefonumdan lazım olmayan bi kaç system doayası sildim ve sonra telefonu sıfırladım telefon açıldığında google play'e girdim hesap istedi oturum açtım biraz bekleyin diyor biraz sonra ağ hatası diyor yeni hesap açmayı denedim yine olmadı bir türlü google play'e giremedim yardım edebilenden allah razı olsun ne olur yardım edin!!!

canersonmez94

canersonmez94

Üye
format at birdahada root yapma bu srunun düzelmesi için sildiğin seyi yeniden yüklemelisin sanırım o da mümkün olmadığı için format atman gerekiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Cihazda hesaplarınızdan google play'e girişte kullandığınız gmail hesabinizı silip denediniz mi

buharacilar

buharacilar

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6446830' Alıntı:
Cihazda hesaplarınızdan google play'e girişte kullandığınız gmail hesabinizı silip denediniz mi

Telefonumda hiç hesap kalmadı silecek hesabım yok başka bir yolu yokmu yardımm edin :(

buharacilar

buharacilar

Üye
    Konu Sahibi
format at birdahada root yapma bu srunun düzelmesi için sildiğin seyi yeniden yüklemelisin sanırım o da mümkün olmadığı için format atman gerekiyor

Zaten bir daha root yapmayı düşünmüyorum ama dediğin gibi format atarsam düzelirmi :confused:

buharacilar

buharacilar

Üye
    Konu Sahibi
Sorun host dosyasıymış silince düzeliyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt