Gm Planet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
Gm Planet
General Mobile planet hakkında yorumlarınızı almak istiyorum bi de fiyatıyla ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum

Seglopsi

Seglopsi

Üye
fiyatı 500-600 tl arasında görünüyor. bence 100-200 daha fazla ver lumia 800 al.

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı 500-600 tl arasında görünüyor. bence 100-200 daha fazla ver lumia 800 al.

Nokia istemiyorum androidli istiyorum general mobile planetin sıradışı ekranı bana çok cazip geliyor işlemcisi 1ghz bu yüzden çok istlyorum 500-600 arası ise çok rahat alabilirim bi şey daha sorcam ics güncellemesi alacak alırsa yüklersem sorun olur mu?

Kerim.

Kerim.

Üye
özellikleri idare eder ama telefon pek bilinen bir telefon degil.sahsen ben o yuzden almazdim.birde fiyati daha fazla diye biliyorum ben?

15097

15097

Üye
GM hiç kullanmadım ve pek duyulan ve önerilen bir marka değil.Cihazına destek verip vermeyeceği ne malum.Ben almazdım şahsen.

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
ne almamı önerirsiniz max 550 tl bütçem var

15097

15097

Üye
Htc chacha al daha iyi

amcalu1

amcalu1

Üye
550 liraya androidli telefon alacaksan oyun oynayamazsin adam gibi 500 liralık bir androidli telefon giriş seviyesi olduğu için diğer özellikleri de haliyle düşük olacak o yüzden o fiyatlarda androidli telefon önermem en az 700-800 lirayi gözden çıkarmak lazım androidin nimetlerinden yararlanmak için

15097

15097

Üye
550 liraya androidli telefon alacaksan oyun oynayamazsin adam gibi 500 liralık bir androidli telefon giriş seviyesi olduğu için diğer özellikleri de haliyle düşük olacak o yüzden o fiyatlarda androidli telefon önermem en az 700-800 lirayi gözden çıkarmak lazım androidin nimetlerinden yararlanmak için
evet doğru bence de bu yüzden 603 alman daha mantıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt