Baranbaris
Üye
İnan tasarimindan nefret ediyorum ama baska reklamsiz bulamadim .dbiliyorum onu baska varmı![]()
İnan tasarimindan nefret ediyorum ama baska reklamsiz bulamadim .dbiliyorum onu baska varmı![]()
İnan tasarimindan nefret ediyorum ama baska reklamsiz bulamadim .d
Güvenlik açısından güvenmiyorum yoksa indiririm ):Ben root aticam galibaGüvenlik açısından güvenmiyorum yoksa indiririm ):
dayanamiyorum sen ne dersin okul uygulamalarini titanium backup ile dondursam ?Yapman yasak ve maxicep de konuşman yasak banlanabilirsin !!!Ben root aticam galibadayanamiyorum sen ne dersin okul uygulamalarini titanium backup ile dondursam ?

Anladim moderatorlerde yanlis anlamazsa bilmiyodum kusura bakmayin.Yapman yasak ve maxicep de konuşman yasak banlanabilirsin !!!![]()
Banı duyunca nasıl döndünAnladim moderatorlerde yanlis anlamazsa bilmiyodum kusura bakmayin.
birisi moderatöre bir şey söylemezse birşey olmaz geneldeForum kurallarina bakmayali cok oldu degismis demekki.Banı duyunca nasıl döndün![]()
birisi moderatöre bir şey söylemezse birşey olmaz genelde

Forum kurallarina bakmayali cok oldu degismis demekki.![]()
Tablet için önerebileceğin bir oyun varmı kaliteli en az 1 gbAynen yasaklarida olmasa tadindan yenmez bugun benim tablete sinif uygulamasi yuklendi kac gundur yuklenmeye calisip hata veriyodu uygulamanin arayuzu fena degil windows 8 metro arayuzu gibibizim arkadaşlara da vermişler canavar tabletler ya

Hem de nasıl 4 çekirdekli 999 TLbizim arkadaşlara da vermişler canavar tabletler ya
Aynen babada yüklendi kaç gündür hata veriyordu ama yüklendi hata onla alakalı değil galiba bende hala güncelleme açınca hata veriyor anlamadım students filan yüklüyo sonra hata veriyorAynen yasaklarida olmasa tadindan yenmez bugun benim tablete sinif uygulamasi yuklendi kac gundur yuklenmeye calisip hata veriyodu uygulamanin arayuzu fena degil windows 8 metro arayuzu gibi![]()
Bana yuklendi ss atiyim bakAynen babada yüklendi kaç gündür hata veriyordu ama yüklendi hata onla alakalı değil galiba bende hala güncelleme açınca hata veriyor anlamadım students filan yüklüyo sonra hata veriyor
İstenilen oyunyükleniyo zaten sadece istediğin siteye giremiyonBiz güvenlik sekmesini açtık başka ne gibi kısıt varistedileri oyunu yüklüyorlar
Babada yüklendi diyorum ama yine güncelleme yapınca Aynı hata veriyorBana yuklendi ss atiyim bak
Hiçbiri ise yaramıyo galiba ama olsa da en iyisi chromeuc browser le girin
O antivirüs programını sil avast yükle daha iyi istersen avastın içine abvast anti thef yüklersen bilgisayardan avasta üye olup tabletin yerini tespit edebilir ve PC den tableti kitleye bilirsinHe neyse ben yinede ss aticam baskalari bakar