GM E-Tab 4

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kfahaa
ByKatre

ByKatre

Üye
bizim arkadaşlara da vermişler canavar tabletler ya

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
bizim arkadaşlara da vermişler canavar tabletler ya
Aynen yasaklarida olmasa tadindan yenmez bugun benim tablete sinif uygulamasi yuklendi kac gundur yuklenmeye calisip hata veriyodu uygulamanin arayuzu fena degil windows 8 metro arayuzu gibi :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Biz güvenlik sekmesini açtık başka ne gibi kısıt varistedileri oyunu yüklüyorlar

kfahaa

kfahaa

Üye
Aynen yasaklarida olmasa tadindan yenmez bugun benim tablete sinif uygulamasi yuklendi kac gundur yuklenmeye calisip hata veriyodu uygulamanin arayuzu fena degil windows 8 metro arayuzu gibi :D
Aynen babada yüklendi kaç gündür hata veriyordu ama yüklendi hata onla alakalı değil galiba bende hala güncelleme açınca hata veriyor anlamadım students filan yüklüyo sonra hata veriyor

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Aynen babada yüklendi kaç gündür hata veriyordu ama yüklendi hata onla alakalı değil galiba bende hala güncelleme açınca hata veriyor anlamadım students filan yüklüyo sonra hata veriyor
Bana yuklendi ss atiyim bak

ByKatre

ByKatre

Üye
uc browser le girin

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
He neyse ben yinede ss aticam baskalari bakar

ByKatre

ByKatre

Üye
bizimkilerde uc browse oluyor yaw :)

kfahaa

kfahaa

Üye
He neyse ben yinede ss aticam baskalari bakar
O antivirüs programını sil avast yükle daha iyi istersen avastın içine abvast anti thef yüklersen bilgisayardan avasta üye olup tabletin yerini tespit edebilir ve PC den tableti kitleye bilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt