Haber GM Discovery Güncelleme Haberi

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Güncelleme Haberi

Genel müdür az önce twitterdan paylaştı. Sanirim bu 4.4 guncellemesi degil

Tepkiler: Buğra

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bi haber daha geldi. Cift dokunarak uyanma uzerinde calisiliyomus. Fakat testleri gecemeyen yenilikleri guncellemeye katmayacaklarmis kullanici deneyimi acisindan

Son düzenleme:

Peocawe

Üye
Şimdiye kadar ki en geniş kapsamli güncelleme olcak sanirim

Tepkiler: erdi_s

turancen

Üye
S2 verip discovery mi alalım şimdi

turancen

Üye
Şöyle bişey duyrum discovery de ekranın altta ortada beyaz bir soluk yermi çıkıyormuş, yoksa yanlışmı duydum, bu telefonun alanların 4de 3 böyleymiş sanırsam

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bişey duyrum discovery de ekranın altta ortada beyaz bir soluk yermi çıkıyormuş, yoksa yanlışmı duydum, bu telefonun alanların 4de 3 böyleymiş sanırsam
Bende oyle bisey olmadi henuz. İlk parti uretimlerde olabilir ama bende yok. 4 ay oldu alali ne ölü piksel ne de solukluk var

LimePie

Üye
s4 candır gerisi heyecandır

LimePie

Üye
haklısın kıyaslanmaz ama discovery fiyatına göre çok iyi bir telefon bunuda unutmamak lazım

Tepkiler: Dede ve Peocawe

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Yaw arkadas nerde bi gmd konusu acilsa hemen s4le kiyaslaniyo bi de kiyaslanmasin :-D

Tepkiler: Dede ve Peocawe

Peocawe

Üye
neyse çıksın şu güncelleme hiç bi eksiği kalmayacak gibi discovery'nin.

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Ben kitkat istiyom ya ama sanki kitkat degil de iyilestirme guncellemesi gibi geliyo bana

LimePie

Üye
kitkat gelirmi bilinmez ama gm yinede güncelleme veriyor o bile yeter yani

Tepkiler: Dede ve erdi_s

Mufche

Üye
sürüm güncellemesi alsa fark ne olacak acaba? çözemedim açıkcası o.O bi bildiğim uygulamalarda işe yarıo o sürüm şeysi

turancen

Üye
1 yıl sonra fark olacak, çünkü google playden uygulamar bazıları artık sadece android 4.4 üstü sürüm isteyebilirler, tabi bu benim görüşüm.

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Ama helal olsun adamlar müsteri isteklerini dikkate aliyolar

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
Launcher değişecek mı acaba yoksa sürüm mü değişecek... Gmail alan pişman olmaz. Adamlar çalışıyor...