TheLastRevolution Üye Konu Sahibi GM Discovery Gelistirici Secenekleri Sorunsali Arkadaslar cihazda 4 tiklama muhabbeti ile gelistirici seceneklerini actim ancak bu seceneklerde sadece USB Hata Ayiklama secenegi var diger secenekleri nasil edinecem bilen varmi ???
Arkadaslar cihazda 4 tiklama muhabbeti ile gelistirici seceneklerini actim ancak bu seceneklerde sadece USB Hata Ayiklama secenegi var diger secenekleri nasil edinecem bilen varmi ???
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi coldfire35' Alıntı: Bildiğim kadarıyla kablo ile bir PC ye bağlanınca diğer seçenekler açılıyor... Genişletmek için tıkla ... Her gun bagliyorum ole bisi olmuyor abimde guncellenmis discovery var ve onda tum secenekler acik
coldfire35' Alıntı: Bildiğim kadarıyla kablo ile bir PC ye bağlanınca diğer seçenekler açılıyor... Genişletmek için tıkla ... Her gun bagliyorum ole bisi olmuyor abimde guncellenmis discovery var ve onda tum secenekler acik
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: Sana güncelle dedik Genişletmek için tıkla ... Valla hocam CWM yukluydu orjinale cevirdim ROOT luydu UNROOT yaprim guncelle dedim recovery de hata verdi cozumude hard format ama gerek yok
SHS' Alıntı: Sana güncelle dedik Genişletmek için tıkla ... Valla hocam CWM yukluydu orjinale cevirdim ROOT luydu UNROOT yaprim guncelle dedim recovery de hata verdi cozumude hard format ama gerek yok