Yardım GM Discovery Boot'da Takılma

Sponsorlu Bağlantılar

Wzedlare

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Boot'da Takılma
Arkadaşlar bazı romları yüklediğimde hiçbir sıkıntı yaşamayışıma karşılık(Note4,legend,cyanogen), bazı romlarda discovery başlangıç ekranında kalıyor(note3/galaxy s5/miui).Biraz araştırdım boot_fix diye bir dosya varmış ama bende işe yaramadı(telefonu 1 ay önce aldım yani son parti).Bunu nasıl çözebilirim?

03ramazan

03ramazan

Üye
Aynen perfect in verdigi boot fix vende de işe yaramadi çözümü bulan arkadaş bulursu yardmci olmali kesin

kozdemir26

Üye
Bende de aynı sorun var arkadaşlar legend ve samsung ta sorun çıkmadı ama miui rom da aynı takılma bende de oldu birkaç yöntem denedim ama yine olmadı :-(

Wzedlare

Üye
    Konu Sahibi
Mutlaka bir çözümü olmalı yani :(

kozdemir26

Üye
Mutlaka vardır tabi ama miui rom da ram kullanımı çok fazla olduğunu falan duyunca yüklemek ten vazgeçtim legend v 10 çok stabil onu kullanıyorum :-)

Criver

Üye
Boot logoda takılma sorunu romu kurmadan önce :
-wipe data - factory reset
-advenced dalvik cache
yapmamanızdan kaynaklanabiliyor. Eski romdan kalan dosyalar yeni romla karışınca boot logoda kalıyor. Bunu bi deneyin :oke:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
-advenced dalvik cache
yapmamanızdan kaynaklanabiliyor. Eski romdan kalan dosyalar yeni romla karışınca boot logoda kalıyor. Bunu bi deneyin :oke:

deneyin olmadı Flash Tool ile sıfırdan Stock KitKat yükleyin ama ilk açılışta hocamın dediği gibi işlemleri yapın sorun çözülecektir

Wzedlare

Üye
    Konu Sahibi
deneyin olmadı Flash Tool ile sıfırdan Stock KitKat yükleyin ama ilk açılışta hocamın dediği gibi işlemleri yapın sorun çözülecektir

Cihazım 16gb yani stock kitkata gerek yok.Cwmden full wipe yapıyorum zaten ordan kaynaklanan bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Cihazım 16gb yani stock kitkata gerek yok.Cwmden fu ll wipe yapıyorum zaten ordan kaynaklanan bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum

16 GB ile stock ROM a gerek olmamasının alakasi ne ?

Wzedlare

Üye
    Konu Sahibi
16 GB ile stock ROM a gerek olmamasının alakasi ne ?

Stabil kitkata sadece 4gbların geçmesi gerek 16gbda öyle bir zorunluluk yok bugüne kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım bu nedenle.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Stabil kitkata sadece 4gbların geçmesi gerek 16gbda öyle bir zorunluluk yok bugüne kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım bu nedenle.

iyi de tüm cihazlar için güncelleme işlemi opsiyonel dir herhangi bir zorunluluk yoktur zaten ister 4 GB ister 16 GB fark etmez isteyen geçer isteyen geçmez ancak Discovery de ilk kez yaşadığım bişey oldu 4 GB olan cihazlar güncellemeyi OTA üzerinden değilde PC üzerinden yapmak zorunda iken 16 GB olanlar OTA üzerinden otomatik olarak güncellemeyi aldı bu da ilk kez yaşadığım bişey

03ramazan

03ramazan

Üye
-advenced dalvik cache
Rom yüklerken hep öyle yapiyorum ama yine işe yaramiyor

03ramazan

03ramazan

Üye

Arkadaşlar buyrun boot da takilip açilmayan romlarda cwm den flaslayin . bende işe yaradi.

Wzedlare

Üye
    Konu Sahibi
Çözümü deneyerek buldum.öncelikle gmnin verdiği jellybeane dönme dosyasını indiriyoruz ve zipin içini açıp boot.img dosyasını bir yere çıkarıyoruz ve yüklemek istediğimiz romun zipinin içine atıyoruz ve işlem tamamdır :cool:cool

Takipçi Satın Al

Üst Alt