GM Discovery Android 4.4 KitKat Yükleme Video Rehberi [OctaROM]

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Android 4.4 KitKat Yükleme Video Rehberi [OctaROM]

General Mobile Discovery için Android 4.4 KitKat [OctaROM] kurulum rehberi hazır. ROM konusunda bilgisi az olan ve detaylı yükleme videosu isteyenler için hazırladım. General Mobile şimdide haziran demeye başlayınca ben bu video yu çekeyim dedim :) Aşağıda sitemin bağlantısı mevcut girip video yu izleyerek yükleme yapabilirsiniz indirme dosyaları da mevcuttur sitede. Detaylı olarak anlattım ama takıldığınız bi yer olursa sormaktan çekinmeyin.
Buyrun Link:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Titreşim Flaş ışıgı çalışmıyor
Hafızaları ters görüyor
Telefon sinyalleri azalıyor şebeke
Hoparlorden ses geliyor tıss diye
Usb Baglantı özelligi yok
Ve daha birsürü sorunu var v2 çıkana kadar önermiyorum genede denemek isteyen denesin

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
V.2 gecikecek GM dende guncelemeyle ilgili tik yok gunluk kullanimi engelliyecek buyuk bi sorun yok (flash haric) yuklemenizde sakinca gormuyorum tabiki siz bilirsiniz ben paylasimimi yapimde :)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
benim hoparlorum zarar gordu orjinale sondum hala tıs sesi geliyo deldi herhalde

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Cok garip ilk rom ilk ciktigindan beri kullaniyorum muzik dinlerken felan hic bi sorun yok hoparlor gayet iyi ancak arama sesini acarken bi ses geliyor orjinal roma donuncede kayboluyor

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Cok garip ilk rom ilk ciktigindan beri kullaniyorum muzik dinlerken felan hic bi sorun yok hoparlor gayet iyi ancak arama sesini acarken bi ses geliyor orjinal roma donuncede kayboluyor
iste o ses bende kaybolmadı orjinaldeyim hala sms geldiginde biri aradıgında tıs ediyor hoparlor

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Rom dan kaynakli bi sorun olacagini sanmiyorum fiziksel hasar vermesi bi rom un cok zor orjinale donerken OctaROM dan parca kalmistir spflashtool la en bastan yuklerseniz sorun olmaz...

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Rom dan kaynakli bi sorun olacagini sanmiyorum fiziksel hasar vermesi bi rom un cok zor orjinale donerken OctaROM dan parca kalmistir spflashtool la en bastan yuklerseniz sorun olmaz...
sp flash tool ile orjinal roma döndum zaten

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
tekrar yükleyin diyorum rom parçası kalmış gibi duruyor telefonunuzda :)Site duzeltildi yuklemek isteyen arakadaslar yukleyebilir...

Üst Alt