frkndnmz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım bu tavsiye ettiğin programı yazan sen isen eğer dün gece benden inanılmaz küfürler yedin. bu program sahte millet bilgisayarımda toolbarlar ve reklam eklentileri doldu 1 saat uğraştım hepsini zor temizledim, indirmeyin lütfen!!!VRoot_1.8.2.13135_Setup.exe
Bu programla yaptım, google a yaz bulursun rahatlıkla, çince olduğu için bunu kurduktan sonra king user ı indirdim. O ingilizce anlaşılması daha kolay. Yalnız en başta bilmen gereken, root izni için çıkan kutucukta sağdakine basman gerekiyor.
kardeşim günahını almak istemiyorum ama genelde de dikkat ederim bu tarz sahteliklere biraz daha inceleyeyim umarım çalışırKardeş Allah belamı versinki ben bununla yaptım.
Veherr hangi bir toolbar reklam yapmadı benim pc'ye
Korkarımki çakmasını indirmişsin, bizim dükkan var orda da bunu kullanıyoruz
Kardeş asıl sen hakkını helal et, indirdiğim sitenin oyununa gelmişim seni suçladım kusura bakma ama genelde çıkıyor böyle sahtekarlar, sonra tekrar denedim doğru linki buldum şimdi de halletim, root uygulaması çince ama telefon rootlu on numara oldu çok saol sana borçluyum aslında. Şimdi yeni konu açıp linki paylaşacağım, kendi diskime upload ettim sadece bir reklam linkiyle paylaşacağım birazdanİnşallah halledersin kardeş, kusurumuz affola, hakkını helal et vaktinden çalmışım elimde olmadan. Gerçekten herhangi bi sorunla karşılaşmış olsaydım asla yazmazdım buraya o programı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?