meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
S3 nasil 20k aliyor?ohoo s3 benchmarktan 20.000 puan alıyor discovery 2 daha s3'e yetişememiş
ben kendim alıyorumS3 nasil 20k aliyor?
Bu telefon suan beta yani arka plansa bir cok log tutan uygulama var. Bu telefona custom rom+o.c yaparsaniz 22-25k arasi alir
Fason uretim demissiniz ama ne bekliyordunuz ki gm donanimi tasarimi vs kendisi yapacak kadar buyuk degil suan. Videoyu izlediyseniz ileride amaclari bunu yapmak zatenDH'de video incelemesi çıkmış. Tasarımı ilk modele benziyor. Malesef yine fason üretim. Telefonun orjinali şu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S3 nasil 20k aliyor?
Bu telefon suan beta yani arka plansa bir cok log tutan uygulama var. Bu telefona custom rom+o.c yaparsaniz 22-25k arasi alir
Kardesim nasil camur gibi cekiyo anlamadim? Ben cektigim butun fotograflardan memnunum. Son derece yeterli. Sonucta pro camera degil. Sen 600 liraya 4 cekirdekli 1gb ramli ve 8 mp kamerali bi telefon al sonra da kamerasi camur gibi cekiyo de. Camur atmaktan baska bisey degil buBence olmamış bunun fiyatı 900-1000 civarı olur büyük ihtimal gmd 1 kamerası çamur gibi çekiyor 2 ninde öyle olur 13mp biraz göz boyama gibi geldi antutuya birşey diyemem ancak işlemci ve gpu harici bir yenilik yok.
Kardesim nasil camur gibi cekiyo anlamadim? Ben cektigim butun fotograflardan memnunum. Son derece yeterli. Sonucta pro camera degil. Sen 600 liraya 4 cekirdekli 1gb ramli ve 8 mp kamerali bi telefon al sonra da kamerasi camur gibi cekiyo de. Camur atmaktan baska bisey degil bu
Skorlar doğru o donanımla bu cihaz bu skoru alır.25k görmesi çok zor hatta imkansız bir ihtimal çünkü 2 kat daha hızlı cpu-gpu-ram e sahip Note 2 o.c ile 25k ya anca ulaşıyor.S3 nasil 20k aliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?