soruvar
Üye
-
Konu Sahibi
-
beklemeyi düşünüyorum yada 700-800 tl arası iyi performans verecek bir şey alıcam bence ram yeterli olucaktırAlmayi dusundum taki ram miktarini gorene kadar
Discovery elite çıkacak onu bekleyeceğim daha çok özellik var 1100 civarında çıkarsa anınnda alıcam piyasadaki en hızlı telefon olucak849 liradan çıkacak cihaz. Snapdragon chipseti mtkya göre bir artıdır, alınabilir. Sadece ram konusu can sıkabilir. O civarda fiyatıyla 2 gb ram ile nexus4 bence daha uygun.
evet elite çok süperDiscovery elite inanılmaz bişey Mesut Çevik incelemesini yaptı mükemmel bişey ön kamerası hd çekim bile yapıyor söylencek söz yok
bende izledim incelemeyi note 3 ü geçiyor kaynak belirterek atarsanincelemede 1300e falan olucak diyorlardı link atmak serbestse atim?
elite tam olarak nerde satılır birde alınmaya kesin olarak değer dimi 3 5 sene yeterDiscovery 2 - 2 GB Ram ile gelicek.
Elite' de Bir aksilik çıkmaz ise 1199 TL ' den şubat ayı içinde raflarda yerini alır.
Benchmark Testinde Note 3'ü geçiyor.(Elite)
Her yerde Satılır. Ben bekliyorum telefon çıksın bi millet alsın yorumlara göre , bide gidip inceliycem Hoşuma giderse alıcam yani değer : ) 3-5 sene yeterelite tam olarak nerde satılır birde alınmaya kesin olarak değer dimi 3 5 sene yeter
Kalır Kalırbende almayı planlıyorum g2 alcakdım vazgeçtim ilaç gibi geldi valla note 3 le aynı seviyede abiya görülmezden gelinir mi kalmaz diye korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?