Telefon Tavsiyesi Gm Discovery 16gb Mi Lumia 620 Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Gm Discovery 16gb mi Lumia 620 8Gb Mi?

• Gm Discovery 16gb

Kullanılan: 18 81.8%
  • Lumia 620 8gb

Kullanılan: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery 16gb Mi Lumia 620 Mi
arkadaşlar ben yeni telefon alma arifesindeyim aldımmıydı 4 5 sene kullancam bu konuda aybin yani İsmail abim bana çok yardımcı oldu allah razı olsun ondan fakat sizinde görüşünüzü almak istiyorum ben telefonu hor kullanmam gözüm gibi bakarım kılıfla birlikte kullanırım oyun internet müzik film vs. işlemler yaparım hangisini alayım birde bu general mobile discovery e çin malı diyolar malzemesi kalitesiz çok fazla şarj sorunları yaşanıyor ve telpa da çok ilgisiz diyolar bu durumu siz general mobile discovery kullanıcıları ve diğer kullanıcılar ne diyorsunuz açıklağa kavuşturalım valla kafam allak bullak :(

deforze

deforze

Üye
İnternetten iPhone al onda bile sorun cikar iyi bir telefon istiyorsan mağazadan satin al vatan,bimeks,Darth,media market vs şehrinde hangisi varsa Ben vatan dan discovery aldim 16 gblikten telefonda sorun cikti ekranda çizik vardi telpayla filan uğraşmadan vatan a goturdum bana sifir telefon verdiler birde her telefon cin malidir ben telefonundan gayet memnunum internet full acikkin şarj 1 gün gidiyor SMS aramada 3 gün gidiyor FPS performansı çok iyi mw4 u kasmadan oynatti lumia da windows phone işletim sistemi var biraz karisik geliyor bana senin hangisi hoşuna giderse onu al ama internetten değil mağazadan saatin al incele gör öyle al

anilari35

anilari35

Üye
valla ben discovery kullanıyorum memnunnmda ama lumia 620 yi aklından sil bi lumia 625 çıktı aşağı yukarı aynı fiyat ona bi bak derim 625 al alabiliyosan android istiyosanda discovery al çekinmeden hiç bı sıkıntı yaratmaz

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bence Gm discovery al daha iyi özellik bakımından

xmanyak

xmanyak

Üye
yengem kullanıyor lumia 620 gm nin kamerası daha iyi ve hani 4 çekirdekli olduğu için kasmıyor lumia 620 menüde bile kasıyor bazern çok uygulama yüklüyse ve windows phone uygulama marketi ....

----ekleme-----
wp store da temple run gibi bazxı belli başı oyunlar var ama 620 ye yüklenmiyor çoğu donanımı düşük olduğundan

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İkisini de alma. Seçimini Nokia Lumia 525 ve Motorola Moto G arasından yapmalısın. Yalnız ikisi de daha Türkiye'ye gelmedi. Ocak'ta gelecekler sanırım.

MaxipmaN

Üye
her türlü gmd

gekic43

Üye
gmd kullanıcısıyım çok memnunum tavsiye ederim :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
gmd discovery 16gb siyah aldim :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Hayırlı olsun kardeşim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayırlı olsun. İnşallah bir sorun çıkmaz.

anilari35

anilari35

Üye
Izmirde alternatif gida diye biryer acildi ilk gun 20 tane discovery. 440 dan satti yetisemedimya

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
aynen ucuzmus caktirma ama bende discovery 16ligi 575e aldm sifir herkeze tekkur ediyorum allah razi olsun

Baranbaris

Baranbaris

Üye
aynen ucuzmus caktirma ama bende discovery 16ligi 575e aldm sifir herkeze tekkur ediyorum allah razi olsun
Kardes istanbuldan misin istanbuldaysan aldigin yeri pm atar misin bizim burda 650-700 3. Aydan sonra alicamda ?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
kesinlikle gmd almanı oneririm daha windows phone ların çok eksiği var

Üst Alt