GM discover a kitkat geldi..kit katla ilgili herşey burda...

Sponsorlu Bağlantılar

senol182

Üye
    Konu Sahibi
GM discover a kitkat geldi..kit katla ilgili herşey burda...
birazdan ayrıntıları burda paylaşacağım.kımse biryere ayrılmasin:))

Son düzenleme:

onuryel77gmdisco

onuryel77gmdisco

Üye
Bu konuyu daha önce gördüm.

senol182

Üye
    Konu Sahibi
EVET ARKADASŞLAR KITKAT YUKLEYEN BIRI OLARAK SIZE SOYLEYECEĞİM SU.RAM TASARRAFU OLRAK KIT KIT BIR ONCEKI SURUME GORE COK DAHA IYI.YALNIZ UFAK TEFEK SORUNLARLAR KARSILASTIM GM SAOLSUN YINE EKSIKLERI ILE GELDI.YEDEKLEDİĞİM TEL.REHBERİMİ NE YAZIIKI AKTARAMIYORUM.BU BENIM İÇİN BUYUK BIR SORUN.BIRAZ DAHA INCELEYEREK SIZE DAHA İYİ BILGILER AKTARACAĞIM

ByKatre

ByKatre

Üye
Hayırlı Olsun Be Ne Beklediniz ;)

senol182

Üye
    Konu Sahibi
HİÇ SORMA :)))

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
güncelleyenler paylaşsın resim falan ;)simdi s3 ten 1tık öndesiniz ;)

senol182

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar guncelleme ile gelen cesıtlı hatalr var bunldardan bazılerını sizlerle paylaşıyrum.telefonu açarken launcher3 çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor.ayrıca rehberımı yedeklemıstım.vcf formatında bır dosyaya ancak yukleme yapmıyor eskı surumde yapıyordu.ve bır sorunda su google arama kısa yolunu ana ekrandan kısa yol olarak kaldıramıyoruz. tasarım olarak rehber ve arama kısmı cok sacma olmus bana göre önceden arama tusundan rehbere dırek gecıs vardı sımdı bır kac yere tıklamamız gerekıyor.umarım duzeltme guncelleştırmesınde bu tarz hatalar giderilir yorumlarınız beklıyorum arkdaslar
güncelleyenler paylaşsın resim falan ;)simdi s3 ten 1tık öndesiniz ;)
kardeşim biz s3 den zaten öndeydik ki :DDD
biliyorum zamanında ıkı kat para verdığiniz için içiniz gıdıyor :DD

ByKatre

ByKatre

Üye
arkadaslar guncelleme ile gelen cesıtlı hatalr var bunldardan bazılerını sizlerle paylaşıyrum.telefonu açarken launcher3 çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor.ayrıca rehberımı yedeklemıstım.vcf formatında bır dosyaya ancak yukleme yapmıyor eskı surumde yapıyordu.ve bır sorunda su google arama kısa yolunu ana ekrandan kısa yol olarak kaldıramıyoruz. tasarım olarak rehber ve arama kısmı cok sacma olmus bana göre önceden arama tusundan rehbere dırek gecıs vardı sımdı bır kac yere tıklamamız gerekıyor.umarım duzeltme guncelleştırmesınde bu tarz hatalar giderilir yorumlarınız beklıyorum arkdaslar kardeşim biz s3 den zaten öndeydik ki :DDD
ben almadım telefon ;)

serhat71_71

Üye
kapsamlı bir hata güncellemesi gerekli

kral33080

Üye
Arkadaşlar ben bu güncellemeyi beğenmedim (tema yok donmalar felan oluyor vb.) 4.4.2 den geri 4.2.1 e geri dönebilirmiyim dönebilirsem nasıl dönerim acaba ses kısma+power tuşundan recovery moda girip wipe data factory test yapsam 4.2.1 e geri dönebilirmiyim BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN KİŞİLERDEN MESAJ BEKLİYORUM

serhat71_71

Üye
Arkadaşlar ben bu güncellemeyi beğenmedim (tema yok donmalar felan oluyor vb.) 4.4.2 den geri 4.2.1 e geri dönebilirmiyim dönebilirsem nasıl dönerim acaba ses kısma+power tuşundan recovery moda girip wipe data factory test yapsam 4.2.1 e geri dönebilirmiyim BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN KİŞİLERDEN MESAJ BEKLİYORUM
sp flash toolla 4.2.1'e dönebilirsin

bahaddin53

bahaddin53

Üye
arkadaslar guncelleme ile gelen cesıtlı hatalr var bunldardan bazılerını sizlerle paylaşıyrum.telefonu açarken launcher3 çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor.ayrıca rehberımı yedeklemıstım.vcf formatında bır dosyaya ancak yukleme yapmıyor eskı surumde yapıyordu.ve bır sorunda su google arama kısa yolunu ana ekrandan kısa yol olarak kaldıramıyoruz. tasarım olarak rehber ve arama kısmı cok sacma olmus bana göre önceden arama tusundan rehbere dırek gecıs vardı sımdı bır kac yere tıklamamız gerekıyor.umarım duzeltme guncelleştırmesınde bu tarz hatalar giderilir yorumlarınız beklıyorum arkdaslar kardeşim biz s3 den zaten öndeydik ki :DDD
aldıgıniz güncelleme 1 tık önde taşimadi batırdı.Beta Olan güncellemeyi yüklerken Telefon sıfırlanıyor bu 1. si 2.si zil sesi ayarlanmiyor sistem üzerinden 3. sü Youtube ayarlar vs. birçok problem var bir çok konu açıldı. S3 4.3 güncellemesi aldı 1 sorun dahi çikmadi 1 tık öndemisiniz karar verin.

ByKatre

ByKatre

Üye
ama bu daha beta :zzz:

kral33080

Üye
serhat71_71 sp flash toolla 4.2.1'e nasıl geri geçebilirim anlatır mısın?

onuryel77gmdisco

onuryel77gmdisco

Üye
Ben güncelleme yapmayarak iyi etmişim.

zero1995

zero1995

Üye
güncellemeyi nasıl yaptınız yaa

senol182

Üye
    Konu Sahibi
aldıgıniz güncelleme 1 tık önde taşimadi batırdı.Beta Olan güncellemeyi yüklerken Telefon sıfırlanıyor bu 1. si 2.si zil sesi ayarlanmiyor sistem üzerinden 3. sü Youtube ayarlar vs. birçok problem var bir çok konu açıldı. S3 4.3 güncellemesi aldı 1 sorun dahi çikmadi 1 tık öndemisiniz karar verin.

beta sürümünden kaynaklanan ufak sorunlar var kabul edıyoruz.ancak GM kıt kıt prof. sürümünü yayınlayıonca bu sorunşların kalkacağını umuyoruz:D bu arada samsungla GM i kıyaslayamassın teknık destek olarak.GM daha ılkbaharını yasayan bır şirket :D

Koradam

Üye
Alanlar sanki cm ROM kuramiyor

Üst Alt