kardeşim biz s3 den zaten öndeydik kigüncelleyenler paylaşsın resim falansimdi s3 ten 1tık öndesiniz
![]()
DD
Dben almadım telefonarkadaslar guncelleme ile gelen cesıtlı hatalr var bunldardan bazılerını sizlerle paylaşıyrum.telefonu açarken launcher3 çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor.ayrıca rehberımı yedeklemıstım.vcf formatında bır dosyaya ancak yukleme yapmıyor eskı surumde yapıyordu.ve bır sorunda su google arama kısa yolunu ana ekrandan kısa yol olarak kaldıramıyoruz. tasarım olarak rehber ve arama kısmı cok sacma olmus bana göre önceden arama tusundan rehbere dırek gecıs vardı sımdı bır kac yere tıklamamız gerekıyor.umarım duzeltme guncelleştırmesınde bu tarz hatalar giderilir yorumlarınız beklıyorum arkdaslar kardeşim biz s3 den zaten öndeydik kiDD
biliyorum zamanında ıkı kat para verdığiniz için içiniz gıdıyorD
sp flash toolla 4.2.1'e dönebilirsinArkadaşlar ben bu güncellemeyi beğenmedim (tema yok donmalar felan oluyor vb.) 4.4.2 den geri 4.2.1 e geri dönebilirmiyim dönebilirsem nasıl dönerim acaba ses kısma+power tuşundan recovery moda girip wipe data factory test yapsam 4.2.1 e geri dönebilirmiyim BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN KİŞİLERDEN MESAJ BEKLİYORUM
aldıgıniz güncelleme 1 tık önde taşimadi batırdı.Beta Olan güncellemeyi yüklerken Telefon sıfırlanıyor bu 1. si 2.si zil sesi ayarlanmiyor sistem üzerinden 3. sü Youtube ayarlar vs. birçok problem var bir çok konu açıldı. S3 4.3 güncellemesi aldı 1 sorun dahi çikmadi 1 tık öndemisiniz karar verin.arkadaslar guncelleme ile gelen cesıtlı hatalr var bunldardan bazılerını sizlerle paylaşıyrum.telefonu açarken launcher3 çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor.ayrıca rehberımı yedeklemıstım.vcf formatında bır dosyaya ancak yukleme yapmıyor eskı surumde yapıyordu.ve bır sorunda su google arama kısa yolunu ana ekrandan kısa yol olarak kaldıramıyoruz. tasarım olarak rehber ve arama kısmı cok sacma olmus bana göre önceden arama tusundan rehbere dırek gecıs vardı sımdı bır kac yere tıklamamız gerekıyor.umarım duzeltme guncelleştırmesınde bu tarz hatalar giderilir yorumlarınız beklıyorum arkdaslar kardeşim biz s3 den zaten öndeydik kiDD
o biraz uzun googleye yaz araştır orada varserhat71_71 sp flash toolla 4.2.1'e nasıl geri geçebilirim anlatır mısın?
aldıgıniz güncelleme 1 tık önde taşimadi batırdı.Beta Olan güncellemeyi yüklerken Telefon sıfırlanıyor bu 1. si 2.si zil sesi ayarlanmiyor sistem üzerinden 3. sü Youtube ayarlar vs. birçok problem var bir çok konu açıldı. S3 4.3 güncellemesi aldı 1 sorun dahi çikmadi 1 tık öndemisiniz karar verin.
bu arada samsungla GM i kıyaslayamassın teknık destek olarak.GM daha ılkbaharını yasayan bır şirket 
Alanlar sanki cm ROM kuramiyorarkadaslar guncelleme ile gelen cesıtlı hatalr var bunldardan bazılerını sizlerle paylaşıyrum.telefonu açarken launcher3 çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor.ayrıca rehberımı yedeklemıstım.vcf formatında bır dosyaya ancak yukleme yapmıyor eskı surumde yapıyordu.ve bır sorunda su google arama kısa yolunu ana ekrandan kısa yol olarak kaldıramıyoruz. tasarım olarak rehber ve arama kısmı cok sacma olmus bana göre önceden arama tusundan rehbere dırek gecıs vardı sımdı bır kac yere tıklamamız gerekıyor.umarım duzeltme guncelleştırmesınde bu tarz hatalar giderilir yorumlarınız beklıyorum arkdaslar kardeşim biz s3 den zaten öndeydik kiDD