Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gm discoveey elite root olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Gm discoveey elite root olmuyor
Daha önce çince bir programdan root yapmistim ama çince oldugundan dolayi hosnut olmayip root exploler dan root bolumunu silip kaldirmistim.Simdi deniyorum ama olmuyor.Pc üerinden de olmuyor.Yardım lütfen.
askımm
Üye
root rot dur neden iptal sende
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Bilemiyorum ki
askımm
Üye
aynı pro indir bn replika cihaz wardı çince bi progrm vardı root lamıstım byada kullandm bse olmadı sen o pro yap gne bence...
csbaz
Üye
Konu Sahibi
İşte bu sefer tiklayinca normalde geliyodu root ama şimdi restart atıyo sonra gelmiyo diger programlarda hep yapamiyo uyarisi veriyo.
askımm
Üye
anladım belki şle düzelir onlardada rom atmak sıkıntı die bliom orj stoc rom blursun flaş tolls dan yüklenio ama snra pro telefona yükle oazman kesın olur ...
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Stock attiydim bi kere biliyorum atmayi.Denicem olursa yazarim.Eyvallah
kralberk13
Üye
konu burda var bilgi ala bilirsin ayrıca video çekip attım sorun olursa konuda sora bilirsin Öneri - KİNGO ROOT PROGRAMI - MaxiCep konu
kolay gelsin
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Stock rom daha atmadım.Yarın denerim.Eyvallah
kralberk13
Üye
tamam bu konu kilitlencek sorun olursa benim konuda sora bilirsin kolay gelsin
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Peki kardeş bu program supersumu kuruyo çince birşeymi
kralberk13
Üye
kardeşim program türkçe çince mince değil evet supersu kuruyor kurunca bana dua etçeksin aman beddua etme