GM 4 one

Sponsorlu Bağlantılar

blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
GM 4 one
MERHABA belki benim gibi bilmeyen vardır paylaşıyım dedim öncelikle ben bu konuyu başka bir yerden buldum
Cihaz kendi depolama birimi dışında başka bir depolama alanını da kullanmaya imkan veriyor. (Yani sd kartınıza)
Bu işlem için sd kartınızı biçimlendirmek zorundasınız. Nedenine gelince ; cihaz sd kartı ve kendi depolama birimini birleştirip kullanıyor yani sd kartınızı bu cihazda kullanabileceğiniz bir depolama birimine çeviriyor. Bu sayede uygulamalarınızı , fotoğraflarınızı ve müziklerinizi sd kartınızda depolayabileceksiniz.
-Öncelikle sd kartınızı cihazınıza takın.
-Şimdi dikkat edeceğimiz nokta burası sd kartınızı biçimlendirmek için bir uyarı alacaksınız. Burada iki farklı biçimlendirme seçeneği karşınıza çıkacak : 1) Medya olarak biçimlendir , 2) Dahili depolama birimi olarak biçimlendir. Bu aşamada "dahili depolama birimi olarak biçimlendir"i seçiyoruz. (Eğer bir sd kart yerleştirdiğinizde biçimlendirme uyarısı almazsanız ; 'Ayarlar>Depolama ve USB>SD kart' yolunu izleyin ekrandaki üst üste üç noktadan veya SD kart'a tıklayıp biçimlendirme seçeneğini bulun ve 'Dahili depolama birimi olarak biçimlendiri seçin
-Gelen uyarılara "evet" diyoruz.
-İlk etapta fotoğraf , dosyalar ve müzikler Sd kartınıza aktarılıyor ve işlem dosya boyutuna göre uzun zaman alabiliyor (bende 1 saat sürdü). Uygulamaları da taşımak istiyorsanız Ayarlar >Depolama ve USB>Dahili Depolama birimi>Uygulamalar kombinasyonu ile sd karta taşıyacağımız her bir uygulamaya dokunup "Değiştir"e ; ardından sd kart seçeneğine dokunuyoruz. (her bir uygulama için yapmanız gerekebilir.) Ya da daha kolay yolu ile tüm uygulamaları aynı anda taşımak için 'Ayarlar >Depolama ve USB>Dahili Depolama birimi'ni tekrar açın ve ekran sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayın 'Verileri taşı' seçeneğine dokunun ve Sd kartınıza taşıyın.
Artık uygulamalarınız , fotoğraflarınız , müzikleriniz ve dosyalarınız sd kartınızda.
kullanacağınız sd kart 32 gb olursa bu sizin depolama alanınız için daha iyi olur.
21, Ocak, 21 konuyu bu arkadaştan bulduk kendisine teşekkür ederiz.
 


yaytas

yaytas

Üye
rootlayıp taşımak daha kolay değilmi ya?
 
007wolverine

007wolverine

Üye
Biçimlendirdikten sonra o kartı başka bir yerde kullanamiyorsunuz .Sakin çıkarıp bu kartı unut demeyin.Tavsiyedir!!
 
  • Beğen
Tepkiler: blackbird48
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar depolama ve usb oradan dahili depolama üsteki 3 tane noktaya dokun ve verileri taşı de ayrıyeten hafıza kartına aktardıgınız uygulamaları tekrar depolamaya taşı daha sonra tekrardan hafıza kartına gir taşınabilir olarak biçimlendir bu şekilde eski haline gelir sonra hafıza kartı çıkar tamamdır
 
Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Marshmallow ile gelen bi özellik, sdcard'ı dahili hafıza gibi kullanıyor. Tabi öncesinde formatlayıp ona göre encrypt etmesi gerekiyor.
LG G5 ve Galaxy S7'de bu özelliği desteklemiyorlarmış.
 
  • Beğen
Tepkiler: blackbird48


Üst Alt